3:2
(1:1)
19. T. Fiedler
90. M. Hoffmann (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prohrávali, i tak ale ukořistili všechny body z taháku kola proti Ledcům pro sebe


Branky


43. J. Čarda , 53. J. Čarda , 75. M. Nosek - 19. T. Fiedler , 90. M. Hoffmann (p.)
14

Papírově nejzajímavější zápas kola mezi herně kvalitními a bodově úspěšnými týmy se odehrál na Slovanu. Domácí museli dotahovat, ale základ úspěchu položili před a po poločasové přestávce, když otočili skóre. A jelikož do konce utkání přibylo na ukazateli po jedné brance na každé straně, byli po záverečném hvizdu výrazně šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podle kvality a bodového zisku obou týmů šlo tento zápas označit jako tahák tohoto kola. Do něho lépe vstoupili domácí, kteří hosty zatlačili a vypracovali si tlak s množstvím příležitostí. Rozvlnit síť se jim ale nepodařilo, a tak přišel trest na druhé straně. V hlavní roli byl fantom minulého zápasu, útočník Fiedler. Gólovou akci v 19. minutě rozjel Hoffmann, který vybídl svou nahrávkou, právě ve formě hrajícího útočníka a ten už si věděl rady. Ledce se touto brankou nakoply a byly to ony, kdo měl blíže k druhému gólu. Na konci poločasu ale hosté nepřerušili ve 43. minutě rychlý protiútok domácích na půlící čáře, který Slovan dohrál až do gólového zakončení Čardy.

 

Konec prvního poločasu výrazně ovlivnil dění na hrací ploše v druhé polovině zápasu. Slovan začal podobně jako v úvodním dějství náporem. Tentokrát šanci proměnil v 53. minutě a znovu byl zakončujícím hráčem Čarda. Domácí měli i nadále navrch a když v 75. minutě vstřelil třetí branku Nosek, vypadalo to s domácími už hodně nadějně. Dá se říct, že většinu druhého dějství měli domácí pod kontrolou. Tohle tvrzení ale neplatilo o závěru utkání. Hosté vrhli všechny síly do útoku a branky se dočkali v 90. minutě z pokutového kopu, který proměnil Hoffmann. Domácí mohli být potrestáni za neproměňování šancí, především v mnoha přečísleních v protiútocích. Poslední slovo měli právě hosté, respektive domácí brankář. Při svojí šanci v nastavení na zremízování výsledku nechali jen vyniknout Kokrhela, který zachránil Slovan od ztráty bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Zapas jsme začali aktivně a měli jsme 3-4 slibné šance, které jsme bohužel neproměnili. Jak tomu bývá nedáš/dostaneš a soupeř udeřil z krásné, ale ojedinělé akce. Naštěstí jsme stihli do poločasu vyrovnat, druhý poločas byl až na posledních 5 min v naši režii a mohli jsme i vstřelit o 2-3 branky více, bohužel jsme dobře neřešili situace, kdy jsme šli několikrát do otevřené obrany 2 na 1. Každopádně dnes zasloužená výhra.

FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Začátek utkání se nám moc nepovedl a Slovan byl jednoznačně lepším týmem, který mohl skórovat ze 2 až 3 tutových šancích. Že jsme branku nedostali můžeme vděčit našemu brankáři Fořtovi, který nás opravdu ze začátku utkání podržel skvělými zákroky. Pak se hra vyrovnala a Hoffmann našel ve vápně Fiedlera, který má teď formu a prostřelil domácího gólmana. Po vstřeleném gólu jsme byli lepší a je jen škoda, že jsme nepřidali další gól. Před koncem poločasu jsme udělali obrovskou chybu a domácím jsme gól do šatny doslova darovali. Stačilo udělat technický faul na půlce nebo jen prostě přerušit akci soupeře, třeba i za cenu žluté karty. Nevím jestli se spoluhráči bojí, že dostanou žluté napomenutí, ale tyto chyby se stále opakují a nás to stojí cenné body. Do druhého poločasu jsme chtěli hlavně zrychlit hru dopředu a přidat na důrazu, ale nic moc jsme nepředvedli. Za to domácí hráli s chutí a zase přidali další gól po naší nedůslednosti. Po rychlém brejku domácí zaslouženě přidali třetí branku. Nám už nic nezbývalo než hru otevřít a hrát vabank. V 90. minutě jsme dali gól z penalty a měli ještě jednu velkou šanci, ale domácí gólman se také vytáhl a skvělým zákrokem podržel Slovan. Dnes jsme si body nezasloužili a nad svými výkony se musíme všichni zamyslet a příští zápas do toho dát více bojovnosti a makat na 110%. Dnes mi to přišlo jak nějaký pouťový zápas, kdy je každýmu jedno jak zápas dopadne. Nejlepším hráčem byl náš gólman David Fořt. Nebýt jeho tak těch obdržených gólů bylo daleko více.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
R. Kokrhel [-] - J. Komínek [-] (79. R. Shevchuk [-] ) , J. Zýka [-] (46. L. Boula [-] ) , J. Čarda [-] (54. J. Reischig [-] ) , M. Vričan [-] (66. M. Nosek [-] ) , J. Tomášek [-] , M. Vojta [-] (66. D. Popule [-] ) , M. Kolečko [-] , T. Červeňák [-] , P. Nožička [-] , K. Hranáč [-]

FK Ledce
D. Fořt [-] - J. Havránek [-] , V. Mandaus [-] , P. Kraček [-] (78. K. Helma [-] ) , M. Prachař [-] (27. J. Mentlík [-] ) , O. Tupý [-] , A. Pokorný [-] , L. Kraček [-] , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] , J. Mareš [-] (64. A. Pašek [-] )

ŽK: 45. J. Zýka , 62. M. Vojta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ježek Petr - DOLEŽAL Martin, VETECHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Ledce minulý zápas rozstříleli Union a na hřišti Slovanu urvou další výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů