4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná si po přestávce koledovala, ale v závěru Liticím definitivně odskočila


Branky


35. P. Sýkora , 45. S. Žák (p.) , 76. V. Skalský , 80. S. Žák - 48. D. Blovský
14

Špatný první poločas a pak marná snaha o dorovnání ztráty. Tak by se daly charakterizovat letošní zápasy Litic. A jinak tomu nebylo ani na Letné. Domácí si vypracovali náskok, který se štěstím v první polovině druhého poločasu udrželi a ve zbytku utkání ho následně ještě navýšili dvakrát navýšili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod a vlastně většina prvního poločasu patřila domácí Letné. Ta svou aktivitou nepouštěla hosty z Litic do hry a sama neustále hrozila. Proti byl ale v brance hostů Horn, který se vytáhl s několika dobrými zákroky a dlouho držel nerozhodný stav. V 35. minutě byl ale krátký na projektil od Sýkory, který skončil v horním rohu hostující branky. Závěr poločasu se hostům nepovedl. Důkazem toho byl netaktický zákrok od Horna na do vápna pronikajícího Skalského. K exekuci penlaty se postavil Žák. Pokutový kop proměnil i přesto, že brankář směr střely vystihl a konečky prstů si na ni sáhl. 

Hned po změně stran bylo ale zaděláno na drama. Centr Vacka z hloubi pole si ve 48. minutě našel ve vápně Blovský a pěkným volejem trefil snížení. Letná jakoby znervózněla. Po chybě v obraně se do šance dostával Jareš, zakončit ji ale nedokázal. V další situaci se k míči řitil Fořť. U míče byl dříve než domácí brankář, který ho srazil metr před pokutovým územím. Jediné štěstí pro domácí byl včasný návrat dvou jejich obranců, jinak by dohrávali v deseti hráčích. Následný přímý kop se Vackovi nepovedl a skončil jen ve zdi. Nejblíže vyrovnávací brance byli hosté po přímém kopu ze třiceti metrů, když napřáhnul k dalekonosné bombě Fořt a za Fryšem zvonilo břevno. To ale byl pomyslný vrchol hostující snahy. K příležitostem se už dostávali jen domácí. V 76. minutě z toho byla branka Sklaského, který se uvolnil po autovém vhazování a za hranicí vápna vyslal k tyči střelu, kterou nedal brankáři šanci. Pohodový závěr jěště Letná korunovala brankou Žáka, který si našel podskočený míč od brankáře na zadní tyči a pohodlně ho hlavou poslal do hostující svatyně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Petr Domin, hráč: V prvním poločase jsme se dostávali do spoustu brankových příležitostí, ale z většiny jsme je nedokázali využít. Kdyby bylo poločasové skóre v náš prospěch o 3-5 gólů vyšší, nikdo by se nemohl divit. I přesto jsme tedy Litice výrazně přehráli a vytěžili 2 góly v prvním poločase. Začátek 2. poločasu vyšel lépe pro Litice, které byli aktivnější a dokázali snížit. Převaha se však během následujících minut vrátila opět na naší stranu a po góle na 3:1 jsme mohli dohrávat zbytek zápasu bez většího tlaku. Do konce zápasu jsme ještě korigovali skóre a nakonec vyhráli zaslouženě 4:1

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Utkání po většinu zápasu se odvíjelo v režii Letné, která zaslouženě vyhrála. My bohužel pokračujeme se značně uzkým kádrem směrem dolů



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Gärtner [-] (41. J. Toman [-] ) , S. Žák [-] (84. J. Červenka [-] ) , V. Skalský [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] (74. L. Zeman [-] ) , D. Vacek [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] (46. T. Turek [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , L. Fořt [-] , D. Blovský [-] , J. Kanta [-] , J. Horn [-] (69. P. Jareš [-] ) , J. Krejčí [-] (53. J. Beneš [-] )

ŽK: 11. D. Vacek , 65. R. Fryš , 72. P. Domin , 82. S. Žák - 45. J. Horn , 82. P. Vacek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pena Miroslav - MĚŘIČKA Vojtěch, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji výhru Letné, která si to doma s přehledem pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích