5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky pěti různým střelcům je Rapid dál stoprocentní, Hradiště naopak na body stále čeká


Branky


12. M. Bezukh , 29. D. Pešek , 38. O. Hirman , 73. M. Čupalka , 80. J. Holík (p.) - 19. T. Beránek
13

Před utkáním byly oba celky v opačném rozpoložení. Zatímco Rapid měl na kontě plný bodový zisk, Hradiště se krčilo bez bodu na posledním místě. Papírové předpoklady se nakonec potvrdily i v sobotu na Lopatárně, kdy si domácí došli k celkem pohodovému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání prvního celku s posledním začal, proti hostujícímu týmu z Hradiště, které přijelo bez hráčů na střídání, domácí Rapid. Zásluhou dobře hrajícího Bezukha šli do vedení už ve 12. minutě. Hosté se ale v průběhu první půle také nenechali zahanbit a několikrát vystrčili růžky. Jednu z nadějných brejkových situací dokázali přetavit v gólový úspěch v 19. minutě, když se trefil Beránek. Domácí se vyrovnávací brankou ale nenechali rozhodit a dál hlavně oni diktovali tempo hry. Poctivou obranu hostů se jim do poločasu podařilo pokořit ještě dvakrát. Ve 29. minutě se ujal pokus Peška a v 38. minutě na něj navázal Hirman. A jelikož domácí ostatní šance neproměnili a proti penaltě pro hosty byl hlavní rozhodčí, odcházelo se do šaten za stavu 3:1 ve prospěch domácích.

 

Ve druhém poločase se naplno projevila náročnost utkání pro tým hostů, který se byl většinu zápasu nucen bránit a navrch nemohl ani sáhnout ke střídání a tím pádem držet fyzicky krok se soupeřem. Domácí tak proto svého soupeře už do šancí nepouštěli a sami si svoje vedení v poklidu hlídali. A co víc, z vlastních šancí rozdíl ve skóre ještě navýšili. V 73. minutě přidal čtvrtou branku Čupalka a tečku za utkáním obstaral v 80. minutě z pokutového kopu Holík. Nutno podotknout že nebýt brankáře Pikurovskyiho, nemuselo skončit jen u dvou přesných zásahů.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Už jsme odehráli určitě spoustu lepších zápasů, přesto se výhra 5-1 počítá. Hradiště přijelo s jedenácti hráči, hráli zodpovědně a naší obranu hodně zlobili útočníci Bilunyk a Tomáš Beránek. Přesto jsme byli, myslím, lepší a nebezpečnější. Několik zajímavých akcí jsme nedotáhli do konce, hostům sudí odepřel jeden pokutový kop a tak mohlo být skóre prvního poločasu (3-1) asi i mnohem divočejší. Druhá půle už byla v naší režii, několikrát se zaskvěl brankář Pikurovskyi a my zahodili několik dalších nadějných akcí, střel a standardek.




Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] , M. Brůček [-] , T. Hamáček [-] , M. Bezukh [-] (46. A. Moule [-] ) , O. Hirman [-] (64. J. Vítek [-] ) , D. Pešek [-] , J. Holík [-] , J. Hlaváč [-] , M. Čupalka [-] , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - H. Vladimír [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , J. Ženíšek [-] - P. Henrich [-] , M. Beránek [-] , J. Soukup [-] - N. Bilunyk [-] , T. Beránek [-] - X. Truong [-]

ŽK: 65. D. Pešek - 9. H. Vladimír , 82. P. Henrich .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠPELINA Jan, HARAZIM Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zde tipuju jasnou výhru domácích, tady není o čem diskutovat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích