1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov udolal Slovan nejtěsnějším rozdílem


Branky


13

Do rolí pomyslných předskokanů byly vystaveni oba týmy před navazujícím utkáním krajského přeboru místního prvního týmu. A domácí fanoušci se naladili vítězstvím, byť tím nejtěsnějším možným. Velkou zásluhu na tom měl domácí brankář Plic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už to tak u týmů, hrajících poprvé na hřišti v Chotíkově bývá, hosté ze Slovanu si dlouho zvykali na specifické rozměry hřiště. A jelikož ani domácí toho příliš nevymysleli, hrál se převážně vyrovnaný fotbal z obou stran. Výjimkou bylo pouze gólové zakončení domácího Kestlera z 18. minuty utkání. Tato branka byla pro vývoj celého zápasu nakonec klíčová.

Po brance přeci jen některé šance na jedné i druhé straně hřiště přišly. Domácí vedení nenavýšili vinou špatného zakončení a proti vyrovnání byl na druhé straně dvakrát připraven s důležitými zákroky Plic. Ve druhém poločase musel rozhodčí dvakrát domácí hráče usměrnit žlutými kartami. Branka ze začátku první půle se nakonec ukázala jako jediná a tím pádem i rozdílová v tomto vyrovnaném utkání.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Včerejší zápas byl docela vyrovnaný, ale my jsme měli víc štěstí a vyhráli. Hodně nás podržel brankář, který se zápas od zápasu zlepšuje.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Utkání, které mohlo jít na obě strany. Domácí několikrát mizerně vystřelili z dobré pozice v pokutovém území. Nám naopak dvakrát krásným zákrokem zabránil ve vstřelení branky domácí brankář. Těžko jsme si zvykali na menší rozměry a spoustu našich balonů za obranu končilo až u brankáře. Na výhru jsme dneska neměli, každopádně remíza by zápasu asi slušela více.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - D. Kestler [-] (75. J. Kestler [-] ) , P. Maruš [-] (46. V. Šubrt [-] ) , O. Würtherle [-] (46. M. Bělohlavý [-] ) , D. Soukup [-] (70. M. Hauer [-] ) , V. Kratochvíl [-] , L. Kaprál [-] , M. Rubáš [-] , Š. Kolesa [-] , P. Kolesa [-] , M. Tříkač [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
R. Kokrhel [-] - D. Štec [-] (60. M. Vojta [-] ) , M. Vričan [-] , J. Tomášek [-] , P. Nožička [-] , L. Mareška [-] , T. Červeňák [-] , O. Ladislav [-] (65. P. Leitl [-] ) , J. Zýka [-] (81. A. Marochko [-] ) , K. Hranáč [-] , J. Komínek [-] (46. L. Boula [-] )

ŽK: 73. M. Rubáš , 88. V. Kratochvíl - 44. K. Hranáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - DUŠEK Tomáš, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

U tohoto zápasu nevidím jasného favorita, ale mírně favorizuju domácí tým

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích