Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízu s Vochovem zachraňovala Letná v přestřelce až v nastavení


Branky


22. R. Mašek , 47. V. Bezdička , 48. T. Křen , 68. V. Bezdička , 79. P. Vyleta - 32. S. Žák , 66. S. Žák (p.) , 71. L. Zeman , 77. J. Mach , 92. J. Trombik
13

Vochov a Letná měli před vzájemným zápasem na kontě shodně vítězství a porážku. Po bláznivém, hlavně druhém poločase, kdy se skóre měnilo každým okamžikem, srovnali hosté v nastaveném čase a oba týmy si tak do tabulky připsali do té chvíle chybějící remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil domácímu Vochovu. Za svou aktivitu byl odměněn jedním gólem ve 22. minutě z kopačky Maška. Po prozatím rozdílové brance se hra srovnala, když se do hry dostala i Letná. A vyrovnaný průběh ve zbytku poločasu se promítl i na ukazateli skóre. Na poločasových 1:1 totiž srovnal v 32. minutě Žák.

Nástup do druhého poločasu patřil podobně jako v prvním poločase domácím. Tentokrát si v něm dokázali vypracovat dokonce dvoubrankový náskok. Doslova slepené góly měli na svědomí ve 47. minutě Bezdička a o minutu déle pak Křen. Úvodní nadšení domácích ale polevilo a hosté toho využili. Díky penaltě v 66. minutě se opět Žákem dotáhli na dostřel. Bláznivý úsek zápasu ale pokračoval. Hosté se ze snížení radovali pouze dvě minuty, aby větší náskok vrátil domácím Bezdička. Bezdičkova branka hosty nezlomila, ba  právě naopak. V 71. minutě přiblížil Letnou bodům střídající Zeman a v 77. minutě vyrovnal Mach. Aby v zápase však nebylo zvratů málo, hned o dvě minuty později poslal domácí do vedení Vyleta. Kdo si ale myslel, že tímto momentem všechno zajímavé skončilo, tak se mýlil. V 92. minutě při snaze o vyrovnání uspěl svým pokusem, v tu dobu na hřišti pobývající jen sedm minut, mladý Trombik a rozdělil tak nakonec body asi spravedlivě mezi oba celky.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Jako každý zápas nás bohužel sráží naše individuální chyby a neproměnné šance. Vstup do utkání nám opět vyšel, ale s přibývajícím časem se hra srovnala. Ve druhém poločase, jsme měli fantastických prvních 15 minut, ale nedokázali jsme si udělat dostatečný gólový náskok, aby jsme v utkání zvítězili. Nakonec byla remíza spravedlivá.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Maxim Rampa, hráč: Zápas pro nás nebyl jednoduchý. První poločas byl vyrovnaný, ale do druhé půle jsme nevstoupili dobře a museli dotahovat náskok soupeře. Nakonec se nám to povedlo gólem na konci zápasu a dokázali jsme vybojovat aspoň bod.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - L. Honzátko [-] (75. F. Rotariu [-] ) , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (60. J. Klečka [-] ) , P. Vyleta [-] , P. Packan [-] , T. Křen [-] (85. R. Vyleta [-] ) , M. Diviš [-] , M. Brousil [-] , M. Škoda [-] , V. Bezdička [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
D. Czibula [-] - M. Rampa [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] (28. L. Zeman [-] ) , S. Žák [-] , J. Toman [-] , V. Skalský [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] (85. J. Trombik [-] ) , T. Borkovec [-]

ŽK: 16. V. Vilímek , 65. L. Honzátko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÁVRA Vlastimil - KRÁL Tomáš, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Po porážce z minulého týdne, který byl pro nás budíčkem, věřím ve výhru Letné. Zápas bude vyrovnaný, ale nakonec zvítězí naše dravé mládí, které má velkou budoucnost. Letná do toho

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích