5:4
(3:2)
13. M. Horn
21. M. Horn
76. J. Kanta
93. T. Voves (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký terén a zápas jako na houpačce, těsnou výhru nakonec slaví domácí


Branky


10. O. Hlaváč , 30. J. Pipaš , 35. P. Mastný , 68. D. Oncea , 91. D. Oncea - 13. M. Horn , 21. M. Horn , 76. J. Kanta , 93. T. Voves (p.)
12

Úvodní zápasy Černic a Litic bylo podobně bohaté na branky a střelci měli navrch i tentokrát. V prvním pološase se oba celky vystřídaly ve vedení a když se do něj dostali podruhé domácí, už si výhru utéct nenechali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli se vlivem předchozích srážek hrály zápasy na podmáčených térénech. Ani v Černicích tomu nebylo jinak. I přes to se ale bylo na co dívat. Skóre otevřel už v 10. minutě domácí Hlaváč. Na jeho trefu však brzy, konkrétně ve 13. minutě odpověděli hosté zásluhou Marka Horna. Stejný hráč se v 21. minutě postaral o to, že se hosté poprvé v sezoně dostali do vedení. Náskok jednoho gólu si ale hosté užili jen necelých deset minut. Ve 30. minutě se totiž trefil Pipaš a bylo opět srovnáno. Poločas plný zvratů dokonal v 35. minutě Mastný, který zajistil Černicím poločasové vedení. 

 

Gólové tempo na startu druhého poločasu opadlo, hrál se vyrovnaný zápas a na další branku se čekalo až do 68. minuty, když se trefil přesně Ouncea. V ten moment jeden z týmů poprvé vedl o více než jednu branku. Když ale snížil v 76. minutě Kanta, bylo zaděláno na drama, které se nakonec také událo. Hlavně na straně domácích přibylo karet. Při pokusu Litic utkání srovnat, ale domácí v první minutě nastavení přidali rozhodující branku, podruhé se prosadil Ouncea. Na tom, že všechny body zůstanou v Černicích, nic nezměnilo ani snížení z pokutového kopu v 93. minutě, které měl na svědomí Voves.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Kotěšovec, hráč: Zápas to byl celkem vyrovnaný a už od začátku to byl bojovný fotbal, vytvářeli jsme si ale více šancí než soupeř a ty jsme dokázali i proměnit. Druhý poločas po našem ‚‚kontroverzním” gólu se z fotbalu stala klasická vesnická kopaná, takže jsem rád, že jsme ke konci zápasu ještě jeden gól přidali a celej zápas vyhráli.

TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Hrálo se na blátě a vodě, takže se spíš hrál bojovný fotbal, remíza by byla spravedlivá, bohužel jsme opět neproměnili pokutový kop a pak byl soupeři uznán gól, který asi platit neměl.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - K. Kuncl [-] (83. L. Táborský [-] ) , M. Müller [-] , V. Vránek [-] , O. Hlaváč [-] , P. Mastný [-] , T. Cihla [-] (74. J. Hlaváč [-] ) , V. Kotěšovec [-] , J. Pipaš [-] (46. D. Oncea [-] ) , J. Miletínský [-] , V. Motlík [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] , O. Kollros [-] (76. V. Liška [-] ) , D. Hrubý [-] , P. Vacek [-] , M. Horn [-] (80. V. Liška [-] ) , F. Vajskebr [-] , D. Blovský [-] (63. J. Kanta [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 43. T. Cihla , 76. J. Miletínský , 90. V. Motlík , 90. L. Táborský - 65. J. Kanta .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - DUŠEK Tomáš, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: remíza

Těžko tipovat, souboj loni se zachraňujících týmů. Boj o body a remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích