L. Stach 62.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:30

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Unionu se diváci bavili, i když viděli jen dvě branky


Branky


62. L. Stach - 48. V. Šubrt
12

Chotíkov se po nepovedné minulé sezoně zvedá. Po výhře nad Smíchovem si připsal i bod z půdy Unionu, kterému se povedlo dohnat, za pomoci střelce Stacha, ztrátu ze začátku druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes výhodu domácího prostředí měli v prvním poločase navrch hosté z Chotíkova. Výsledkem převahy byly jen dvě žluté karty pro domácí hráče a s tím pro ně spojené varování do další části zápasu. Když už to vypadalo na bezbrankový stav, ocitli se ve velké šanci domácí. O vedení je ale připravila tyč branky hostujícího brankáře Plice.

 

Ve 48. minutě byli hosté z Chotíkova odměněni na převahu z prvního poločasu. První branku zápasu vstřelil Šubrt. Hra se ale jinak ve druhém poločase srovnala a postupem času se i domácí dočkali gólové radosti. Z vyrovnání se v 62. minutě po dobře sehrané akci radoval Stach. Remíza ale jakoby ani jednomu z týmů nestačila. Na Unionu se hrál fotbal, kde šance střídala šanci. Pro oko diváka už bohužel žádný pokus v brance neskončil a tak si týmy body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: Začátek sezóny nám tradičně moc nejde, což se potvrdilo i tentokrát. V prvním poločase měli hosté mírně navrch, ale největší šanci jsme měli my, v závěru jsme trefili tyč. Hned po přestávce jsme inkasovali, ale druhý poločas byl herně vyrovnanější a brzy jsme po pěkné rychlé akci srovnali i skóre. Závěrečných asi patnáct minut se hrálo ve vysokém tempu, oba týmy chtěly vyhrát, šance byly na obou stranách, ale gól už nepadl. Remíza je zasloužená, Chotíkov mě překvapil svojí kvalitou, která se oproti minulé sezóně určitě zvedla.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Včerejší zápas se nám herně docela povedl. Vytvářeli jsme si šance, ale bohužel jsme neměli štěstí v koncovce. Takže bod je pro nás ztráta.



Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - D. Kalaš [-] , O. Jakoubek [-] , L. Stach [-] , V. Danch [-] , R. Červeňák [-] , P. Kalaš [-] (78. P. Richter [-] ) , R. Červeňák [-] , P. Kutný [-] , M. Hořánek [-] , J. Douša [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - J. Pechler [-] (53. J. Blahník [-] ) , A. Cirok [-] , R. Vomáčka [-] , V. Kratochvíl [-] (89. M. Hauer [-] ) , L. Kaprál [-] , J. Bříza [-] (53. D. Soukup [-] ) , M. Rubáš [-] , Š. Kolesa [-] , P. Kolesa [-] , V. Šubrt [-] (71. M. Tříkač [-] )

ŽK: 17. R. Červeňák , 38. P. Kutný - 69. Š. Kolesa , 89. A. Cirok .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - ERET Tomáš, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra domácích

Domácí kolem kanonýra Stacha zúročí svoje zkušenosti a porazí chotíkovskou rezervu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích