Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovné utkání zvládla o jednu branku lépe Roudná


Branky


12

Konfrontaci dvou vyrovnaných týmů rozsekl z větší části už první poločas, ve kterém si domácí vypracovali dvoubrankový náskok. Ten se ve druhém poločase ztenčil, ale hosté i přes šanci v závěru manko nesmazali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se lépe povedl Roudné. Když se domácí po slepených brankách dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve se v 16. minutě prosadil Tomáš Pfleger, aby na jeho branku o čtyři minuty později navázal v 20. minutě Michal Vachovec. Na Roudné se hrálo hodně bojovně, z čehož plynuly i žluté karty, v první půli výhradně na straně hostů. Těm se v první půli podařilo i snížit, když se v 32. minutě prosadil Ondra Cajthaml. Ze snížení se ale hosté neradovali dlouho. V 37. minutě se totiž trefil Lukáš Kubelka a dodal domácím před odchodem do šaten více klidu.

 

Do druhého poločasu s vědomím ztráty dvou branek z prvního dějství lépe vstoupili hosté, když se dostali hned v úvodu k několika standardním situacím. Po úvodních deseti minutách bylo rušno na opačné polovině hřiště. Kubelka dostal přesný míč mezi beky a obhodil si brankáře, se kterým poté došlo ke střetu. Pro Union šlo o dvojnásobně smolný moment. Nejenom že byla odpískaná penalta, ale ještě musel odstoupit brankář, který v souboji inkasoval ránu kolenem. Jak se později ukázalo, Hasse při tomto momentu utrpěl zlomeninu nosu. Alespoň malou útěchou bylo hostům zrušení pokutového kopu kvůli ofsajdovému postavení. V 62. minutě se ale snížení na rozdíl jedné branky hosté dočkali. Danch potáhl míč středem hřiště a posunul ho na Stacha, který svou střelou z úhlu pod břevno propálil Kolaříka. Po snížení se do hry dostala znovu i Roudná hlavně z brejkových situací. Problémy dělal hostům hlavně aktivní Titěra. Na větší šanci si diváci pak museli počkat až do úplného závěru. To míč na svém vápně špatně odhadl jeden z domácích hráčů a proti střele Kryvorota se musel vytáhnout Kolařík. Když následně domácí ubránili bez větších problémů i závěrečné dva rohové kopy, mohli se radovat z první výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Na začátku soutěže to bylo hodně bojovné utkání, kdy my jsme byli lepší v první půli a ve druhé jsme se převážně bránili.




Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , M. Ranš [-] , M. Vachovec [-] (61. L. Jandoš [-] ) , L. Kubelka [-] , V. Rada [-] , J. Houfek [-] (85. J. Čáp [-] ) , T. Pfleger [-] , D. Urie [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Viktora [-]

TJ Union Plzeň
M. Haase [-] (56. M. Frnka [-] ) - O. Cajthaml [-] (66. D. Kryvorot [-] ) , J. Čermák [-] , V. Dziadus [-] (46. A. Pasichnyk [-] ) , V. Danch [-] , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , P. Kalaš [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , J. Douša [-] (80. Z. Chmelík [-] )

ŽK: 69. J. Titěra - 13. O. Cajthaml , 30. L. Stach , 41. R. Červeňák .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Schingler Milan - MAREŠ Martin, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů