Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná spustila ve druhé půli uragán a uštědřila Hradišti sedmigólový příděl


Branky


27. P. Domin , 52. P. Domin , 57. T. Borkovec , 68. P. Sýkora , 70. D. Vacek , 78. P. Domin , 89. J. Mach - 24. T. Beránek
12

V minulém ročníku skončily vzájemné zápasy vyrovnanými výsledky. Na ten to vypadalo i po prvním poločase, pak ale přitomní diváci ani nestačili počítat přibývající branky v síti hostů. V součtu z toho bylo nejvyšší vítězství kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soutěžní premiéra čekala i Letnou, která byla na domácí půdě proti Hradišti asi přece jen mírným favoritem. V prvním poločase to ale byli hosté z Hradiště, kteří vstřelil úvodní branku zápasu, když chybu v rozehrávce domácích potrestal ve 24. minutě Tomáš Beránek. Letná ale na nepříjemnou situaci zareagovala skvěle, když si střelecký účet otevřel v 27. minutě Petr Domin. Vyrovnaný stav vydržel až do poločasu a čekalo se, kdo převáží pomyslné misky vah na svou stranu.

 

Druhé dějství bylo v jasné režii domácí Letné, která svého soupeře jasně přehrávala a odměnou jí byl gól z 52. minuty, kdy dorážku střely do břevna obstaral do prázdné znovu Petr Domin. Hra na jednu branku pokračovala i nadále. Borkovec obešel brankáře hostů a servíroval míč před branku, kde na míč ale jeho spoluhráč těsně nedosáhl. Na rozdíl dvou branek odskočila Letná po dorážce hlavou v 57. minutě od Tomáše Borkovce. Obrana Hradiště v tu dobu hořela jako papír. V 68. minutě se před osamoceným brankářem objevili dva volní hráči domácích a Petr Sýkora zvýšil na 4:1. O další dvě minuty poté si navedl míč na střed Dominik Vacek a přesnou střelou z dálky na přední tyč nedal Vávrovi šanci. Ojedinělý výlet Hradiště do vápna domácích pak skončil červenou kartou pro Dalibora Máje, který sáhl po unikajícím útočníkovi hostů. Kopala se penalta, kterou ale v brance Letné skvělým zákrokem zlikvidoval Fryš. Letná svoje vedení však navýšila i v početním oslabení. V 78. minutě rychlý protiútok dva na jednoho zakončil do prázdné branky znovu Petr Domin a zkompletoval tak hattrick. V 89. minutě přidal poslední hřebíček do rakve hostů Jan Mach, který zakončil únik tentokrát dva na samotného brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Tomáš Borkovec, hráč: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale dostali jsme branku na 0:1 po chybě v rozehrávce. Do poločasu jsme ale naštěstí stačili srovnat. Druhý poločas už byl jasně v naší režii, když jsem vstřelili šest gólů a nakonec jsme zaslouženě a přesvědčivě vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , J. Toman [-] (62. J. Mach [-] ) , V. Skalský [-] (62. J. Červenka [-] ) , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] (72. J. Diviš [-] ) , D. Vacek [-] (72. L. Zeman [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] (86. D. Sýkora [-] ) , M. Rampa [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - H. Vladimír [-] , M. Valeček [-] , D. Červený [-] , O. Pytlík [-] , M. Pikurovskyi [-] - J. Rucký [-] (72. X. Truong [-] ) , M. Furár [-] , V. Krušina [-] , O. Kuhajda [-] - T. Beránek [-] -

ŽK: 59. J. Gärtner - 29. J. Rucký , 36. M. Valeček . ČK: 75. D. Máj .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - ERET Tomáš, ŠLAJS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích