Nováček přeboru Jarošov slaví premiérovou výhru, doma porazil oslabenou rezervu Třebětic


Branky


18

Fotbalisté Jarošova nad Nežárkou porazili v 1. kole Okresního přeboru béčko Třebětic 3:1 a poprvé v této sezoně zvítězili. Hosté hráli od 57. minuty bez Bohumíra Nováka, který viděl červenou kartu po dvou žlutých kartách. Po jeho vyloučení převzali otěže zápasu domácí a díky dvěma brankám otočiili nepříznivý výsledek. Dvěma góly se o to zařídil Martin Stejskal. Jednu branku přidal Matyáš Rakušan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V sobotu 19. srpna od 13:30 přivítali v Jarošově v rámci 1. kola Okresního přeboru béčko Třebětic. S tímto soupeře se potkávali i minulou sezónu a Třebětice konečně chtěly přivést body z jejich hřiště. Bylo jasné, že to nebude lehký zápas. První velkou šanci utkání měl Jarošov. Bohužel Tomáš Grünn z malého vápna nedokázal prostřelit hostujícího brankáře. A byly to Třebětice, které dokázaly potrestat chybu v obraně a v 6. minutě vstřelil branku Martin Jahoda. Chyba v obraně a obdržení branky domácí hru trochu rozhodilo a přibývaly z jejicg strany zbytečné ztráty míče. Třebětice chvílemi hru ovládaly a jejich naděje na dobrý výsledek rostly. Nicméně se hra postupně v prvním poločase vyrovnala, ale domácí nedokázali proměnit některé slibné šance. Už to vypadalo, že první poločas skončí za stavu 0:1, ale ve 40. minutě se trefil z přímého kopu Martin Stejskal.

Domácí otočili nepříznivý výsledek a připisují si tři body

Ve druhém poločase se opět očekávala vyrovnaná hra. Bohužel pro Třebětice druhý poločas nezačal šťastně. Během čtyř minut obdržel Bohumír Novák dvě žluté karty a Třebětice musely dohrávat zápas v deseti. K tomu hned z přímého kopu dostaly Třebětice druhý gól, když se trefil Martin Stejskal a zápas byl najednou v rukou domácích fotbalistů. Na hřišti byla znát početní převaha, ale Třebětice nepřestaly být nebezpečným soupeřem a nastřelily také tyčku. Klid pro domácí přišel až v 83. minutě, kdy po přihrávce Filipa Hryzáka vstřelil třetí gól domácích Matyáš Rakušan. Třebětice ještě dostaly šanci zdramatizovat konec zápasu, ale neproměněná penalta byla pro ně poslední hořkou kapkou. První domácí zápas v Okresním přeboru domácí dokázali zvládnout, ale nutno podotknout, že vyhrál šťastnější tým a spravedlivější výsledek utkání by byla remíza. A Třebětice ukázaly, že se v Okresním přeboru určitě neztratí. Odehrály velmi dobré utkání, bohužel jim chybělo více štěstí. 

Autor: Martin Stejskal



Ohlasy k zápasu


Sokol Jarošov nad Nežárkou
Martin Stejskal (hráč): Děkujeme Všem fanouškům, kteří si našli cestu na náš zápas a celý zápas nás podporovali. Moc si toho vážíme. Příští kolo nás opět čeká domácí zápas. V sobotu 26. srpna přivítáme tým ze Strmilova. Začátek zápasu je naplánován netradičně od 10:30, kdy jsme vyhovili soupeři, kterému odpolední termín nevyhovoval. Jarošov do toho!!!




Počet diváků: 55. Rozhodčí: Prchlík Michal - NOVÁK Jiří, LANDA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Souboj nováčků, velice těžké na tipování, zkusím nerozhodný stav.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích