Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 15:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mokré po přestřelce s Dívčicemi slaví první vítězství


Branky


16

Fotbalisté Mokrého v 1. kole III. třídy zvítězili nad Dívčicemi 4:3. Domácí se rychle ujali vedení už ve 3. minutě, když se trefil Maštera. Hosté z Dívčic dokázali díky Hezoučkému a Špinarovi nepříznivý výsledek otočit, poslední slovo ale měl v první půli Štumbauer a vyrovnal. Ve druhém poločase se domácí opět dostali do vedení díky Alexovi. Dívčice opět vyrovnaly Vondrkou, čtrnáct minut před koncem ale rozhodl o vítězství domácích Hošna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodným výsledkem

Hned ve třetí minutě bylo veselo, když domácí z prvního pořádného útoku udeřili zásluhou Adama Maštery, který se dobře zorientoval ve vápně a otevřel skóre zápasu - 1:0. Deset minut po první trefě Špinar dobře vybojoval míč, načež vyslal za obranu Pavla Hezoučkého a ten střelou k zadní tyči překonal Kalinu - 1:1. O chvíli později měl Hezoučký možnost zahrávat přímý kop, ale jeho střela šla hodně vysoko. Hosté měli několik nebezpečných rohových kopů, ale žádný neskončil brankou. Domácí hrozili především z rychlých brejků, když využívali své rychlé útočníky. Ve 22. minutě našel Hezoučký ve vápně Martina Špinara a ten dal Dívčicím poprvé vedení v zápase - 2:1. Domácí zahrozili po menším zaváhání obrany, které sice ještě brankář vyřešil, ale záhy hned inkasoval. Petr Štumbauer proklouzl obraně Dívčic na levé straně a přesnou střelou k tyči vyrovnal na 2:2. První poločas i tímto výsledkem skončil. 

Přestřelka se šťastnějším koncem pro domácí

Dívčice nezachytily úvod druhé půle a v 51. minutě se po další chybě obrany prosadil Tomáš Alexa - 3:2. Zběsilá přestřelka byla k vidění i ve druhém poločase když se v 70. minutě po střele Tvrzického zblízka prosadil Jiří Vondrka - 3:3. Nerozhodný stav vydržel jenom šest minut. Hostující obrana opět nedokázala zastavit útok domácích, kteří skvěle vybojovali míč ve středu hřiště a krásná rychlá akce skončila přesným centrem do vápna, kam si na malé vápno naběhl Alan Hošna - 4:3. Do konce zápasu už si domácí výsledek v pohodě pohlídali a hosté už si nedokázali vytvořit větší tlak, který by skončil vyrovnávací brankou.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Příchozí diváci museli být spokojeni, padlo sedm branek. Do zápasu jsme špatně vstoupili a domácí šli zaslouženě do vedení. Nám se pak povedlo utkání otočit, ale celkově jsme dělali hrozné chyby směrem dozadu. Prohrávali jsme osobní souboje, v tom nás domácí předčili. Dát venku tři góly a nevézt si ani bod, to je ostuda. Domácí šli víc za vítězstvím a byli o ten gól lepší.



Sestavy


TJ Mokré
L. Kalina [-] - T. Alexa [-] , P. Štumbauer [-] , L. Paráček [-] , P. Dvořák [-] , O. Fošum [-] , J. Hrabánek [-] , L. Vraný [-] , A. Maštera [-] , D. Hrádek [-] , A. Hošna [-]

TJ Mír Dívčice
D. Klepal [-] - V. David [-] , V. Strnad [-] , S. Rejdal [-] , M. Šrámek [-] - V. Valenta [-] , M. Špinar [-] , L. Tvrzický [-] , P. Hezoučký [-] - J. Vondrka [-] , M. Čuhaj [-]

ŽK: 25. O. Fošum - 59. J. Vondrka .
Hráči zápasu: T. Alexa , A. Maštera .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GAŽÁK Jan - SMÍŠEK Miroslav, KLICMAN Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V Mokrém se vždycky hraje těžce, domácí mají mladý a běhavý tým a nečeká nás nic lehkého, ale tři body získáme!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích