2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť nebyla daleko od výhry nad lídrem


Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček z Píště zaskočil lídra tabulky z Lazců aktivním a otevřeným fotbalem. Už samotný úvod duelu naznačil, že se diváci rozhodně nudit nebudou. Po pár minutách hry měl na kopačkách úvodní trefu Šec, ale v nadějné příležitosti přestřelil. Tentýž hráč pak zazdil samostatný nájezd, když mu v koncovce byla brána opět malá. Hosté se naopak prosadili z první vážnější šance. Přímý kop Galvase vyrazil gólman Chvěja před sebe a nedostupnost obrany ztrestal dotírající Moša – 0:1. Dlouho se Lazce z vedení neradovaly. Postranní centr Pawlenky dokázal i s trochou štěstí propálit do šibenice Malcharek – 1:1. Vrátit vedení na stranu Lazců mohl Galvas, ale jeho pokus vytěsnil Chvěja na roh. Na straně domácích se nabízely šance pro Štefka, ale rovněž brankář Lazců Minarčík prokazoval své kvality. Do kabin šli o něco veselejší hosté, když rohový kop Galvase umístil přesnou hlavičkou k tyči skórující Poštulka – 1:2. I po změně stran byl k vidění pohledný fotbal. Píšť brzy dorovnala skóre, když další Pawlenkovu nabídku zužitkoval střelou na přední tyč agilní Šec – 2:2. Píšťský středopolař se mohl zapsat vícekrát do střelecké listiny, kdyby nepálil tutovkami. Ve dvou nadějných příležitostech narazil na skvěle chytajícího Minarčíka, který svůj tým podržel. Hosté se dožadovali penalty po hraní stopera rukou, ale rozhodčí rozpažil. Jejich největší šance spálil kapitán Galvas. V jednom nájezdu neúspěšně loboval Chvěju, v dalším pro změnu netrefil bránu. Udeřit za to mohla domácí Píšť po šanci Šece, který opět nezachoval klidnou hlavu v koncovce. V ještě větší šanci pohořel Štefek, který zakončil svůj drzý průnik střelou z úhlu do tyče. Zápas skončil remízou, ale domácí tým neskrýval zklamání ze ztráty dvou bodů. Lazce naopak uhrály bod a nadále drží svou letošní neporazitelnost.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] - L. Malcharek [-] , M. Pawlenka [-] (63. J. Piskala [-] ) , L. Foitzik [-] , J. Kaluža [-] (82. T. Kudlík [-] ) , J. Mac [-] , M. Kyselý [-] , L. Jaroš [-] , O. Vlha [-] , M. Šec [-] , R. Štefek [-] (82. P. Moric [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - M. Wedlich [-] , P. Wojnar [-] (86. A. Hiemer [-] ) , D. Moša [-] , P. Galvas [-] , M. Hoza [-] , M. Lukáš [-] , R. Šimeček [-] , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-] (63. J. Ulrich [-] )

ŽK: 50. J. Mac - 35. M. Wedlich .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SEIDLER René - ŽÁČEK Marek, SEIDLER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů