1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice uhrály cenný bod proti Chlebičovu


Branky


17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z úvodu soutěže dobře rozjetá chlebičovská mašina se v posledních kolech poněkud zadrhla. Vrátit se zpátky do optimálního provozu hodlala na půdě Kozmic, které se prozatím herně i výsledkově hledají. Hosté vstoupili aktivně do zápasu a po čtvrthodině šli po zásluze do vedení. O úvodní trefu zápasu se postaralo bratrské duo Korbelů, kdy Martin obral soupeře o míč a centrem do vápna připravil gól Adamovi – 0:1. Oba zmínění bratři se nadále tlačili do zakončení, ale Kozmice poctivě bránily. Navíc v celém prvním poločase se dostaly k ojedinělé příležitosti a tu proměnily. Aktivní a důrazný forčeking ve vápně vyústil ve vyrovnávací gól Daniela Mlýnka, kterému nabil nezištnou přihrávkou Bílý – 1:1.  Druhý poločas se nesl více ve znamení bojovnosti. Hosté se přizpůsobili hře domácích a směrem dopředu už nebyli moc nebezpeční. Navzdory faktu, že kopali několik rohových kopů, naráželi vždy na pozorný obranný val. Asi nejpohlednější akce vzešla z postranního centru Radka a následné střele Kahlera, která skončila v připravených rukavicích gólmana Černého. Domácí tým si opět vypracoval ojedinělou příležitost, kdy čerstvě vystřídaný Galdia pláchl soupeřům, ale nájezd do zdárného konce nedotáhl a zakončoval pouze mimo bránu. Závěr zápasu poznamenaly emoce. Matyášek ostře fauloval Bílého, který následně neudržel nervy na úzdě a oplácel. Z následné potyčky oba vyfasovali červené karty. Bojovný zápas skončil dělbou bodů, přičemž více spokojeni museli být domácí příznivci. Pro Chlebičov to byla spíše ztráta.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - L. Lesniak [-] , Š. Opíchal [-] , M. Smrčka [-] , J. Halfar [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , D. Bílý [-] , T. Müller [-] (66. J. Galdia [-] ) , O. Mokrý [-] , D. Hurina [-] (82. M. Volný [-] )

SK Viktorie Chlebičov
K. Janetzký [-] - D. Sedlář [-] , L. Kužel [-] , D. Wiweger [-] , V. Koneczný [-] (90. M. Stošek [-] ) , J. Radek [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] , D. Kahler [-] (79. R. Kolig [-] ) , M. Korbel [-] (76. L. Lazecký [-] ) , Š. Šťavík [-]

ŽK: 18. D. Černý , 43. D. Mlýnek , 62. D. Hurina - 62. D. Kahler , 68. D. Sedlář , 75. M. Korbel . ČK: 85. D. Bílý - 85. D. Matyášek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PORUBEK Václav - CHLEBOVSKÝ Bohumír, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů