Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť přehrála trápící se Kozmice


Branky


22

Výkony Kozmic jsou v dosavadním průběhu sezóny velkým zklamáním a tyto slova potvrdil i nedělní duel v Libhošti, kde prajzský tým opět herně nepřesvědčil a odvezl si domů další porážku. Tým z Novojičínska opět využil výhodu domácího prostředí a připsal si cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libhošť šla do kabin s vedením

Libhošť měla povedený start do utkání. Po několika minutách hry mohl domácí Smolarčík poslat svůj tým do vedení, jenže centr Blažka umístil hlavou pouze do břevna. Zanedlouho se tentýž hráč znovu ocitl zcela sám ve vápně, když si dobře naběhl na Poláškův rohový kop. Domácí útočník ovšem podruhé za sebou neproměnil nadějnou šanci. Kozmice se osmělily na výpad Daniela Mlýnka, který z vlastní poloviny navedl míč až do šestnáctky soupeře, odkud oprášil konečky prstů brankáře Dubce. Slibně se vyvíjela i akce Mokrého po pravé straně, když vyzrál na soupeře, jenže jeho finální přihrávka pod sebe adresáta nenašla. Do vedení šla domácí Libhošť. Po pravé straně hřiště se prohnal Hajník, vyslal centr na zadní tyč, kde si úvodní gól zápasu vyčíhal nekrytý Polášek – 1:0. Navýšit vedení mohl před odchodem do kabin Hajník, ale zamířil svůj střelecký pokus kousek vedle tyče.

 

Kozmice dotáhly manko, ale stejně nakonec padly

Hosté pokračovali v nevýrazné hře i po přestávce. Prakticky dlouhou dobu se nedostali k žádné střele ani bezprostřednímu ohrožení brány. Za domácí tým hrozil nejvíce Smolarčík, který chtěl využít vyběhnutí gólmana Sajdoka, jenže jeho pokus o lob byl delší a pouze lízl břevno. Dvoubrankové vedení zajistil domácím tahoun a kapitán Symerský, když zužitkoval standardní situaci od Melčáka – 2:0. Kozmice promluvily do osudu až v závěrečné čtvrthodince. Hru oživilo vystřídané duo Halfar s Hurinou, kteří donutili spoluhráče k větší aktivitě dopředu. Taktika přinesla své ovoce. Daniel Mlýnek rozehrál standardku, na zadní tyči vracel Hurina míč pod sebe, odkud Hartmann musel skórovat i se zavřenýma očima – 2:1. Hurina se podepsal i pod druhou trefu svého týmu, když přiťukl míč mezi beky na Kaniu, jenž byl ve vápně faulován. Následný pokutový kop proměnil zkušený exekutor Hartmann – 2:2. Rázem byly bodové vyhlídky Kozmic na světě, jenže ty vzaly brzy za své. Hosté si nepohlídali další standardku Libhoště, na nákop Jachníka si povyskočil nikým nehlídaný Smolarčík a strhl vedení zpět na stranu domácích – 3:2. Nicméně i hosté ještě dostali příležitost zahrávat standardní situaci. Nákop Daniela Mlýnka nalezl ve vápně nehlídaného Kaniu, který v obrovské příležitosti pohřbil bodové naděje Kozmic. Jeho střela skončila pouze v náruči gólmana Dubce. Kozmice tak opět odešly ze hřiště poraženy a jejich herní i výsledková krize se nadále prohlubuje.



Ohlasy k zápasu


FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér): „Byl to remízový zápas, který jsme nakonec ovládli a i s trochou štěstí si připsali tři body. Kdyby utkání skončilo jiným výsledkem, nemohl by se nikdo divit. Bylo to utkání nahoru dolů, šance na obou stranách. Nicméně vyhrál šťastnější tým a my jsme rádi, že jsme to byli právě my. Pohybujeme se v klidném středu tabulky, takže můžeme být s dosavadním průběhem spokojeni“

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Jsem velice zklamaný tím, jak se na hřišti prezentujeme. Někteří hráči by se měli nad sebou zamyslet, proč v zápasech vystupují jako primadony. Neuvědomují si, že na hřišti reprezentují jen sebe, ale celý oddíl a potažmo obec. Chápu, že se týmu nedaří, ale já tam prostě nevidím to odhodlání jít a sežrat trávu. Naší hře chybí bojovnost, vůle po vítězství. Místo toho tam vidím naprostou odevzdanost. Někteří se strašně podivují, proč tolik točíme se sestavou. Jenže když sestava nehraje to, co má hrát, tak s ní jednoduše točit musíme. To, co v posledních týdnech vidím, je za mě obrovské zklamání"



Sestavy


FC Libhošť
O. Dubec [-] - V. Malovec [-] , A. Polášek [-] , F. Žárský [-] (72. L. Hanzelka [-] ) , D. Symerský [-] , P. Hajník [-] , J. Jachník [-] (87. T. Sobotík [-] ) , Z. Melčák [-] , T. Turský [-] , J. Smolarčík [-] , M. Blažek [-]

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - O. Mokrý [-] , Š. Opíchal [-] , Š. Kania [-] , L. Lesniak [-] , A. Babušík [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , D. Bílý [-] (68. J. Halfar [-] ) , T. Müller [-] (46. O. Vitásek [-] ) , M. Smrčka [-]

ŽK: 35. V. Malovec , 64. D. Symerský , 77. L. Hanzelka , 86. J. Smolarčík , 95. M. Blažek , 95. O. Dubec - 14. D. Bílý , 51. D. Mlýnek , 86. L. Lesniak . ČK: 95. Š. Kania .
Počet diváků: 243. Rozhodčí: RITTER Jakub - SMETANA Patrik, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Zbyněk Melčák
Tip experta: výhra domácích

Zde nemohu dát nic jiného než výhru svého týmu. Jednak věřím našemu týmu, zadruhé hrajeme doma před vlastními fanoušky. Sbírat body doma je povinnost.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů