Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice schytaly doma pořádný výprask


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice posilněné výhrou z minulého kola hodlaly potrápit favorizované Lazce. A nutno poznamenat, že se jim to v první půli i podařilo, ale žalostná koncovka jim srazila nejen sebevědomí, ale i naděje na slušný výsledek. Za to hosté ukázali, jak se má s šancemi nakládat. Wedlich hned zkraje dvakrát rozvlnil síť. První gól mu ještě rozhodčí pro ofsajd neuznali, ale druhý po pěkném slalomu už byl v souladu s pravidly. Za domácí vyhořeli v tutovkách Továrek a Beneš. Oba volili zakončení vrchem místo po zemi, s čímž si na připraveného Minarčíka nepřišli. Hosté udeřili po půlhodině, kdy Hozovu uličku dotáhl do zdárného konce Lukáš. Poté se zase přihlásili ke slovu domácí, ale ani z dalších nadějných příležitostí nevytěžila trojice Malchárek, Tomíček a Továrek alespoň kontaktní branku. Lazce byly naopak maximálně efektivní a ukázaly, proč jsou právem na čele tabulky. Třetí trefu připravil Wedlich Pospěchovi, který nasadil brankáři Nevřelovi jesle. Zkušený exligový kanonýr si pak buldočím průnikem zkušeně došel pro penaltu, kterou nekompromisně potrestal. Po přestávce přidali hosté další dvě trefy. U obou figuroval jako střelec Wedlich. Ten nejprve po odraženém balónu z hranice vápna propálil hradbu těl k tyči. A následně dokonal hattrick, když mu snadné zakončení do odkryté brány přichystal Wojnar. Pro domácí tým to muselo být nesmírně frustrující, protože takový debakl si snad ani nezasloužili. Alespoň o čestný úspěch Strahovic se po potažení balónu a pěkné přízemní střele k tyči zasloužil Vojtěch Malchárek. Ještě jednou se mohlo skóre měnit, když vystřídají Galvas pádil sám na bránu, ale přetaženým lobem pověst kanonýra nepotvrdil. Lazce zůstávají nadále stoprocentní.  



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Dnešní zápas se mi hodnotí velmi těžko. Lazcům zápas herně sedl. První poločas měl skončit aspoň 4:4, ale my místo toho prohrávali 0:4. Proč? Jednoduchá odpověď. Neumíme dávat góly, zatímco soupeř ukázal, jak se má s šancemi správně nakládat. Byla to pořádná lekce z produktivity. Ale když jedete třikrát čtyřikrát sami na gólmana a nedáte ani jeden gól, nemůžete pomýšlet na úspěch"

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (záložník): "Zápas jsme vyhráli jasným výsledkem, i když jsme trochu čekali, že nám budou Strahovice více vzdorovat. Domácí měli po naší první brance pár slibných příležitostí, ale naštěstí je neproměňovali. Naopak my si do poločasu s chutí zastříleli a rozhodli o vítězství. Druhý poločas jsme si už mohli v klidu užívat a dohrát bez větších nervů"



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - O. Pekárek [-] , Š. Továrek [-] (89. D. Obrusník [-] ) , V. Tomíček [-] (79. M. Murcek [-] ) , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] , D. Beneš [-] (79. J. Stříbný [-] ) , V. Kocur [-] (73. M. Nevřela [-] ) , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-]

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] (77. V. Malohlava [-] ) - Z. Pospěch [-] (73. J. Šnajder [-] ) , M. Wedlich [-] , D. Moša [-] (73. P. Galvas [-] ) , M. Lukáš [-] , M. Hoza [-] , D. Sukdol [-] (64. J. Ulrich [-] ) , R. Šimeček [-] (64. P. Wojnar [-] ) , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

Počet diváků: 147. Rozhodčí: LEŠKO Ondřej - TOMAI Martin, ČECHÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Daniel Maršák
Tip experta: výhra hostů

Lazce mají zatím dobrou formu a jsou v utkání jasným favoritem. S velkou pravděpodobností zůstanou stoprocentní i po tomhle utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza