Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť se rozstřílela v duelu nováčků


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj nováčků soutěže ovládli domácí fotbalisté z Píště, kteří potvrzují dobrou formu. V první šanci utkání se ocitl zakončující Štefek, kterého vychytal připravený gólman Dubec. Za hosty se připomněl nenápadnou střelou Hajník. Píšť otevřela skóre po pěkné kombinaci. Mac rozehrál balón na Štefka, který připravil snadné zakončení Obrusníkovi. Domácí byli i nadále aktivnější a tlačili se do útoku, ale ztroskotávali na předfinální fázi. Píšť přidala druhý zásah až po přestávce, kdy střelu Šece tečoval hlavou Štefek. Pak ovšem domácí přenechali iniciativu na hostech, kteří brankami Lukáše Hanzelky a Poláška dorovnali skóre. Píšť se ovšem rychle vzpamatovala a vzala zpět své vedení. Postranní centr Šece zpracoval Pískala a propálil Dubce. Netrvalo dlouho a domácí přidali pojistku. Foitzik vybídl uličkou do úniku Šece, který s šancí nepohrdl. Divokou pětiminutovku zakončila další pohledná kombinace. Macův nákop zpracoval Štefek, který si následně vyměnil balón s Kyselým a přízemní střelou k tyči uzavřel skóre zápasu. Ve zbytku utkání se už skóre neměnilo.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
T. Blahut [-] - T. Obrusník [-] (58. J. Piskala [-] ) , M. Pawlenka [-] (58. M. Kyselý [-] ) , L. Foitzik [-] , J. Kaluža [-] (83. P. Moric [-] ) , L. Jaroš [-] , M. Šec [-] (83. F. Grabica [-] ) , L. Malcharek [-] , J. Mac [-] , O. Vlha [-] , R. Štefek [-]

FC Libhošť
O. Dubec [-] - T. Sobotík [-] , T. Turský [-] , A. Polášek [-] , D. Symerský [-] , P. Hajník [-] , L. Hanzelka [-] , J. Jachník [-] , Z. Melčák [-] , O. Hanzelka [-] (76. J. Skalík [-] ) , F. Žárský [-] (86. R. Marák [-] )

ŽK: 68. L. Malcharek - 60. Z. Melčák , 83. L. Hanzelka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAI Martin - RAŽNÝ Jan, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marcel Rodek
Tip experta: výhra domácích

V Píšti mám své známé. Jsou to bývalí fotbalisté Hlučína, z čehož hovoří větší zkušenosti. Libhošť je další tým, o kterém bohužel nic nevím. Nikdy jsme s nimi nehráli a ani je neviděl hrát. I proto vsadím na domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích