0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice opět vyhrály


Branky


22
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Heraltice chtěly zapomenout na nepovedený duel z minulého kola. Proti nezkušenému kádru z Ludgeřovic si brousily zuby na první body, jenže nakonec se samy porazily, neboť doplácely na neproměňování šancí. V první z nich selhal Vucak, když nezužitkoval svůj samostatný nájezd. Hosté byli naopak efektivnější, hned z první šance poslal Rodek svůj tým do vedení. Domácí se ihned hnali za vyrovnáním. Zemborski našel ve vápně Vucaka, který si vylámal zuby na brankáři Hájkovi. Daniel po pěkném průniku připravil další šanci Zemborskému, ale ani nejzkušenější hráč na hřišti se střelecky neprosadil. Ludgeřovice mohly skórovat po úniku Bělana, ovšem ten ztroskotal na připraveném brankáři Patriku Kleinovi. Nicméně po půlhodině hry hosté opět udeřili. Rodek vyslal uličkou do úniku Kostelanského, který levačkou k tyči obstřelil brankáře soupeře. Heraltice se i poté draly dopředu, ale nadále pálily šancemi. Po centru Šimona hlavičkoval těsně mimo bránu Piatkevič. Neujal se ani pokus Rolného z hranice šestnáctky.

Po přestávce se hra vyrovnala. Ludgeřovice poslaly na hřiště své dravé mládí, které hru dobře rozhýbalo. Hned zkraje po standardce Rodka mohl domácím uštědřit další facku Bělan, ale jeho pokus stačily Heraltice v poslední okamžik uklidit do bezpečí. Domácí tým se ve druhé půli už tak často do zakončení nedostával. Přesto se naskytly jisté mezery v obraně hostů. Jenže špatné řešení finální fáze stálo za střeleckou impotencí Heraltic. Brankář Hájek si poradil s příležitostí Kociána a Daniela Klein zakončil svůj průnik ze strany jen střelou do boční sítě. Heraltice hrály na krásu a neefektivně, za to Ludgeřovice účelně. Zkušeně si hlídaly své vedení a když přišla šance, smrdělo to brankou. Po rohu Rodka měl další branku na hlavě střídající Vrabec, ale bránu netrefil. Nově budující tým Ludgeřovic opět překvapil a připsal si druhé vítězství v řadě.            



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér):

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (hrající trenér):



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - X. Nguyen [-] , J. Piatkevič [-] (40. D. Klein [-] ) , M. Rolný [-] , A. Vucak [-] (55. V. Kocián [-] ) , J. Košárek [-] , M. Zemborski [-] (68. A. Bolík [-] ) , D. Šimon [-] , M. Lauček [-] (55. D. Válek [-] ) , D. Šrek [-] , D. Ladner [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - J. Kusák [-] , A. Závadský [-] , J. Rzidký [-] , M. Svoboda [-] , R. Bělan [-] (77. P. Večerek [-] ) , M. Rodek [-] (83. M. Pěntka [-] ) , J. Vrabec [-] (59. A. Dekleva [-] ) , V. Ratajský [-] (59. O. Schoffer [-] ) , L. Kravčík [-] , F. Kostelanský [-] (83. D. Körner [-] )

ŽK: 41. F. Kostelanský .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - PORUBEK Václav, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Osobně bych přál vítězství mému kamarádovi Marcelu Rodkovi, jenž hraje za Ludgeřovice. Ale i díky němu jsem dobře informován, že v jeho týmu nezůstal kámen na kameni. Proti Heralticím jsme navíc hráli pohár, mají šikovné mladé kluky. Více věřím týmu z Heraltic.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů