5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť zcela opanovala souboj nováčků


Branky


16

V Píšti bylo k vidění utkání dvou loňských vítězů I.B třídy. Duel dvou nováčků soutěže měl zcela jasný průběh. Od úvodních minut diktovali tempo hry domácí Slávisté, kteří byly dominantní ve všech směrech a po zásluze zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli od úvodu lepším týmem

Píšť vstoupila do utkání velmi aktivně a hned zkraje mohla otevřít skóre. Domácí forvard Štefek se probil do zakončení, ovšem jeho pohotovou střelu zastavila tyč. Další útoky domácího týmu narážely zprvu na připravenou obranu Heraltic, ale s postupem času se začaly kupit chyby. Heraltice dokázaly odolávat až do závěru první půle, než se spustil brankostroj domácí ekipy. Píšť šla do vedení po akci z levé strany, kdy Pawlenka našel ve vápně Šece, který patičkou procedil míč do brány - 1:0. Hosté se nestačili ani otřepat a znova inkasovali. Na roh Kyselého si povyskočil Štefek a přesnou hlavičkou na zadní tyč uklidil míč za záda brankáře Patrika Kleina - 2:0. Domácí tým tak šel do kabin s pohodlným náskokem. Za to Heraltice za celý první poločas ani jednou nevystřelily na bránu.

 

Píšť i po změně stran dominovala

I po pauze se hrálo vesměs na jedinou bránu. Píšť se neuchlácholila dvoubrankovým vedením a nadále vrhla své síly do útoku. Třetí trefa padla po hodině hry, kdy si Pawlenkův postranní centr zpracoval Obrusník a přesnou střelou k tyči navýšil skóre - 3:0. Za pár minut se celá akce opakovala jako přes kopírák, v naprosto stejném provedení i se stejnými aktéry, díky čemuž šla Píšť už do čtyřbrankového trháku - 4:0. Ani to domácím ještě nestačilo. Útočník Štefek orazítkoval podruhé v zápase brankovou konstrukci. Alespoň čestného úspěchu mohly Heraltice dosáhnout po šanci Davida Kleina, ale v šanci ztroskotal a vůbec netrefil bránu. Konečnou podobu výsledku stanovila druhá branka Šece v zápase. Ten si všiml špatného vyběhnutí brankáře, jehož přehodil povedeným lobem a uzavřel skóre na konečných 5:0. Heraltice herně vůbec nepřesvědčily a odvezly si z Píště slušnou nakládačku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Robin Štefek (útočník): "Do zápasu jsme vstupovali s jistým respektem k soupeři, protože jsme úplně nevěděli, co od něj můžeme čekat. Ale zároveň jsme si řekli, že budeme hrát nebojácně, poctivě bránit zezadu a trpělivě praktikovat naší kombinační hru. Všechno se nám dařilo, od úvodních minut jsme měli utkání plně pod kontrolou a Heraltice prakticky k ničemu nepustili"

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): "Z naší strany to byl velmi nepovedený zápas. Příčiny vidím ve dvou aspektech. Jednak v tom, že nám nedělní zápasy dlouhodobě nesedí. Proč? Na to si neumím pořádně odpovědět. Ale za hlavní důvod dnešního neúspěchu považuji jednoznačně náš přístup, jak jsme k zápasu přistoupili. Vůbec jsme neukázali to, co je v naších možnostech, zahráli jsme hodně pod naší úroveň. Fotbal je naštěstí v tomhle spravedlivý, že dostanete naloženo jak se patří. A my dnes opravdu dostali. Snad se z dnešní lekce ponaučíme a příště ukážeme mnohem více než co dneska předvedli"



Sestavy


TJ Slavia Píšť
L. Chvěja [-] (75. T. Blahut [-] ) - T. Obrusník [-] (81. A. Janoš [-] ) , M. Šec [-] , J. Kaluža [-] , M. Kyselý [-] (68. P. Moric [-] ) , L. Foitzik [-] , M. Pawlenka [-] , M. Habura [-] , J. Mac [-] , O. Vlha [-] , R. Štefek [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Vucak [-] , D. Klein [-] , D. Válek [-] (66. X. Nguyen [-] ) , J. Košárek [-] (46. V. Kocián [-] ) , M. Zemborski [-] (46. J. Piatkevič [-] ) , D. Šimon [-] , M. Lauček [-] (66. O. Šmíd [-] ) , D. Šrek [-] , V. Valchař [-] , D. Ladner [-]

ŽK: 69. T. Obrusník , 83. M. Šec - 43. D. Klein , 83. O. Šmíd .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SEIDLER René - HRDINA Lukáš, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Adam Korbel
Tip experta: výhra domácích

Velké Heraltice už s touto soutěží mají zkušenosti, ale myslím si, že domácí tým bude fotbalovější a doma zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích