1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně je nadále stoprocentní. Pinke prokázal výbornou kopací techniku


Branky


14. D. Kořínek - 6. I. Pinke , 41. I. Pinke , 79. T. Děd
38

Plané úvod soutěže stejně jako loni nevychází podle představ. Na kontě má jediný bod. Jak utkání hodnotí oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): "Už teď je zcela jasné, že začátek soutěže se nám vůbec nepovedl. Chtěli jsme hrát v popředí tabulky a čeřit vodu v těch nejvyšších patrech, bohužel realita je trošku jiná a my se krčíme na předposledním místě tabulky. Tentokrát je to pro mě nejhorší hodnocení od vstupu do soutěže, protože jsme hráli poměrně slušně a stejně z toho nic nemáme. Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, gólů jsme mohli dát tak 5-6. Buďto jsme selhali v koncovce nebo nás vychytal brankář Čkyně. Zatímco my jsme dostali laciné góly po soupeřovo standardkách. Gól na 3:1 byl jasným úkazem naší nemohoucnosti, kdy se Čkyně dostala v druhém poločase poprvé do vápna a hned z toho byl gól. Hostům gratulujeme ke třem bodům, my jsme bohužel pitomci. Teď si to v sobotu v Kaměňáku rozdá blbej s pitomým."

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Hrajeme dobře, tak se da popsat ve stručnosti naše dosavadní podzimní výkony. Sbíráme bodíky což je vynikající. Kluci jsou zodpovědnější než v minule sezónach na startu. V Plané bylo utkání vyrovnané, domácí byli poločas lepší na míči a zbytečně jsme byli zatažení. Naštěstí, když to nejde úplně herně, pomohli jsme si dvěmi krásnými trestňáky od Imry Pinkeho po faulech na Gustu Bujoka. První byl trošku po emocích, ale věřím, že jsme si řekli každý svůj pohled na věc a je to v klidu za námi. První gól Plané byla naše chyba, když Martin Chalupa měl jednoznačně odehrát míč hlavou na roh a nikoliv za sebe doprostřed na velké vápno, kde čekal domácí hráč a propalil Drnka. Druhou půlku už jsme zase byli spíše lepší my a domácí brejkovali. Nutné vyzdvihnout našeho brankáře, Drny chytil minimálně dva góly a patřil k nejlepším hráčům Čkyně. Třetí pojišťovací gól padl opět po standardce, když se podobně odrazil míč k Tomáši Dědovi a ten volejem propálil gólmana. Pak už se utkání dohrálo bez šanci. Zapas byl ferovy z obou stran bez záludností a vyborně pískal Herzog. V Plané je krásné fotbalove prostředí a tak jsme si zde po zápase museli dat jedno vítězné orošené. Za týden hostíme Sousedovice a zveme opět všechny naše fans v sobotu 13:30h.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - K. Šejvar [-] (81. J. Klíma [-] ) , D. Kořínek [-] , L. Pešek [-] (61. R. Lengyel [-] ) , L. Janák [-] , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] , L. Kitzler [-] (72. T. Plojhar [-] ) , J. Carda [-] , O. Hotový [-] , J. Lacko [-]

SK Čkyně
P. Drnek [-] - M. Miklas [-] (46. J. Fiedler [-] ) , I. Pinke [-] , J. Král [-] , T. Děd [-] (86. M. Štrobl [-] ) , G. Bujok [-] (88. M. Gerold [-] ) , J. Pešl [-] , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , V. Turek [-] (42. L. Chalupa [-] ) , D. Chvál [-] (46. O. Červený [-] )

ŽK: 53. J. Carda , 78. O. Hotový , 89. P. Šteyer - 54. M. Mikeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Herzog Radek - DIMITROV Nikolaj, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Hosté od Blanice budou chtít překvapit na plánském hřišti. Jenže domácí po dvou kolech mají bod a tak čekám drama, které nakonec bude mít lepší konec pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích