0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň vyloupila Jankov


Branky


25

Jankov čekalo další domácí utkání v Precis aréně, ve kterém je čekal soupeř z Třeboně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozjeté Jiskra

Hosté už od prvních minut určovali ráz utkání a během prvních deseti minut si vytvořili mnoho šancí, z nichž největší měl na kontě Martin Průcha. Domácí se naopak připomněli pokusem Hájka, který ale zastavil brankář Kopecký. Zápas pokračoval dál a další nebezpečný útok hostů přišel ve 31. minutě. Rychlý útok od vlastní branky zakončoval Martin Průcha, který překoval brankáře Komárka a hosté se dostali do vedení. Hosté mohli do poločasu skóre zápasu vyrovnat, ale hlavičce jednoho z domácích hráčů chyběla přesnost.

Druhý poločas začal pro Jiskru nejlépe, jak mohl a po deseti minutách hry usměrnil Tůmovu střelu do branky Leoš Hromádka. Domácí, ač se snažili o protiofenzivu, tak se nedostávali do větších příležitostí. Naopak hosté nadále útočili a nebýt brankáře Komárka, tak zápas skončí větším rozdílem. Bohužel pro domácí ale čtyřiadvacetiletý brankář ještě jednou kapituloval, když v úplném závěru utkání nedosáhl na ránu Jana Kubaty. Třeboň tak dál hraje svoji hru a zvítězila i v Jankově. Tentokrát poměrem 3-0.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Náročný anglický týden započali fotbalisté Jankova domácím duelem s rozjetou Třeboní. Jiskra šla do utkání v dobré pohodě, kterou na trávníku v Precis aréně jasně ukázala. Bez jednoho měsíce po dvou letech nastoupil v domácí brance Jan Komárek, který měl plné ruce práce po celý zápas, a přestože třikrát inkasoval, rozhodně byl nejlepším hráčem Jankova. Třeboň oba vzájemné souboje v minulé sezóně vyhrála 3:0 a v nastoleném trendu pokračovala i tentokrát.

TJ Jiskra Třeboň
Karel Bicenc - trenér: Jeli jsme do Jankova s povinností vyhrát. Bylo důležité nepodcenit soupeře. V zápase jsme měli herní převahu, vytvářeli jsme si šance, ale proměnili jenom tři. První gól padl po pěkné kombinaci, kdy ve 31. min. otevřel skóre Průcha. Dobývali jsme obranu Jankova a další gól přidali v 55. min., Tůma napřáhl a tečovaná střela Hromádkou skončila v bráně. Poslední branku zápasu v 89. min pěkně trefil Kubata s poza vápna technickou střelou. Hráli jsme dobře a soupeři nedovolili vstřelit gól. Chválím celý tým.



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - A. Hanzlík [-] , P. Borovka [-] , M. Kocian [-] (71. M. Sklář [-] ) , V. Bürger [-] , P. Hájek [-] (84. P. Stráda [-] ) , J. Vokurka [-] (77. T. Hüttner [-] ) , M. Lovička [-] (46. M. Tejko [-] ) , M. Votava [-] , L. Kočí [-] , V. Jirkovský [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - P. Tůma [-] , M. Pánek [-] , J. Činčura [-] (46. F. Radosta [-] ) , D. Širhal [-] , J. Kubata [-] , K. Bicenc [-] , L. Hromádka [-] , M. Průcha [-] (77. D. Andres [-] ) , J. Matoušek [-] (81. J. Vranovský [-] ) , J. Zavadil [-] (46. J. Schneider [-] )

ŽK: 44. J. Vokurka , 44. P. Hájek , 86. V. Bürger .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Krčín Jan - NEDVĚD Petr, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: výhra hostů

V Jankově nás nečeká vůbec jednoduchý zápas, ale věřím, že s naší současnou formou dokážeme Jankov porazit. Tipuji výsledek 1:3

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů