0:1
(0:0)
87. M. Volf (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice byly blízko prvních bodů! Rozhodla penalta v závěru


Branky


87. M. Volf (p.)
25

Dražice dosud nezískaly ani bod a tuto skutečnost chtěli hráči zlomit v těžkém domácím duelu, ve kterém je čekal soupeř z Milevska.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltový závěr

Bojovné utkání se překlápělo ze strany na stranu a po skvělém úvodu hostujících vzduchotechniků přišla na řadu domácí pasáž, kteří dobře dostupovali hráče Milevska. Aktivní hra přinášela domácím šance, které ale likvidoval brankář Hejl. Hra se přelévala ze strany na stranu a čas postupně ubíhal ke svému závěru. Posledních třicet minut patřilo hostujícím týmu a v 87. minutě přišel nejzásadnější moment celého zápasu, kdy sudí Vican nařídil po faulu ve vápně pokutový kop pro Milevsko. K němu se postavil Matěj Volf a hosté mohli jít slavit. Čas na vyrovnání skoro nezbyl a Milevsko tak odváží všechny body za vítězství 1-0 ze závěru utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastmil Stuchlík - vedoucí mužstva: Krásně to popsal trenér hostujícího týmu, Tomáš Smrčina. Klukům nemám co na výkonu vytknout. Hráli tak, jak umí, ale bohužel nám chybí střelec a v závěru si dobrý výsledek zkazíme penaltou.

FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: Byli jsme šťastnějším týmem. Měli jsme dobrý vstup do zápasu a v první čtvrthodině si vytvořili dvě, tři dobré šance. Poté se hra začala přelévat ze strany na stranu. Dražice hrály jednoduše, poměrně jim to vycházelo a dostávaly se k nám do vápna, kde byly hodně nebezpečné. Měly tam po centrech dost nebezpečných situací, kdy nás podržel Michal Hejl v brance. Od 20. minuty prvního poločasu jsme neměli vůbec žádnou mezihru. Dražice nás dobře dostupovaly, nedaly nám metr prostoru a nám se nedařilo dostat do hry záložní řadu. Po přestávce začali domácí standardními situacemi, které byly zase nebezpečné. Posledních 30 minut jsem se dostali více do hry a vytvářeli si optickou herní převahu, ale bez větších šancí. Naopak Dražice měly dva, tři závary v našem vápně. Aktivita v závěru nám přinesla tři body díky tlaku do vápna a faulu od domácího hráče. Nicméně co jsem viděl domácí zápasy Dražic, tak oni sice nemají body a nedávají góly, ale jejich hra a šance, co mají, kolikrát neodpovídají výsledku.



Sestavy


TJ Dražice
J. Žák [-] - A. Sváček [-] , T. Běhoun [-] , M. Veselý [-] , A. Fulei [-] , M. Mareš [-] (84. E. Böhm [-] ) , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] (88. M. Horka [-] ) , D. Štecher [-] , M. Pražma [-] (46. J. Turek [-] ) , D. Tůma [-] (73. J. Stuchlík [-] )

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , R. Bártík [-] , M. Kálal [-] (67. O. Souček [-] ) , J. Hadáček [-] (90. M. Hejl [-] ) , T. Pich [-] , A. Kotrba [-] , J. Kortan [-] (92. K. Süsmelich [-] ) , F. Hadáček [-] (94. V. Baštýř [-] ) , M. Volf [-] , T. Vakoč [-]

ŽK: 34. T. Běhoun , 43. M. Pražma , 70. M. Veselý - 18. A. Kotrba , 89. T. Vakoč , 94. K. Süsmelich .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vican Miroslav - BOČEK Petr, JEŘÁBEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Týnavský
Tip experta: remíza

Dražice nemají vůbec dobrý start a jsou bez bodu na chvostu tabulky, ale věřím, že konečně se jim podaří uhrát první body, i když Milevsko má kvalitní tým. Tipuji výsledek 2:2

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů