4:2
(1:0)
76. P. Sládek
83. T. Janoch (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:15

9.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín na vlně: Po sérii remíz připsal druhou výhru v řadě


Branky


9. J. Mudra , 49. P. Bednář (p.) , 68. A. Demeter , 85. M. Vanc - 76. P. Sládek , 83. T. Janoch (p.)
14

Po poměrně rozpačitém startu sezony to vypadá, že se plzeňský Petřín dostává do formy, na kterou jsou diváci tohoto týmu zvyklí. V rámci 9. kola soutěže připsal druhou výhru v řadě, a posunul se tak na průběžnou 5. pozici. Týmem, který v tomto souboji neuspěl, se stal celek Katovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý poločas

V první polovině utkání bylo rozhodnuto poměrně rychle, a to zejména díky bleskové brance v 9. minutě utkání, o kterou se postaral Jan Mudra. Díky jeho brance, která poslala domácí fotbalisty do vedení, tak mohla stovka diváků přihlížet tomu, jak si Petřín udržel lehký náskok jedné branky po celou první půli. Katovice nedokázaly proměnit žádnou z příležitostí, a tak do šaten odcházeli šťastnější právě domácí fotbalisté.

Divoká druhá půle

Druhý poločas přinesl mnoho více zajímavé akce, o první branku druhé půle se postaral Petr Bednář, který ve 49. minutě utkání proměnil pokutový kop. Na jeho trefu pak navázal Aleš Demeter, který v 68. minutě zajistil vedení domácích o 3 branky.


Hosté se ale s nepříjemné situace nepoložili, a celé utkání poměrně výrazně zdramatizovali. O snížení se postaral 76. minutě Přemek Sládek. Na jeho trefu navázal Tomáš Janoch, jehož trefa v 83. minutě znamenala snížení náskoku Plzně na rozdíl jediné branky. Tato situace tak přinesla k závěru utkání velkou dávku dramatu.


Tuto situaci ale obratem vyřešil Martin Vanc, který Petřínu úderem 85. minuty vrátil náskok dvou branek, a Plzeň se tak na domácí půdě a radovala z dalšího vítězství.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - J. Mudra [-] , M. Provod [-] , P. Bednář [-] , P. Klich [-] , A. Kohout [-] (75. O. Vinkler [-] ) , J. Vodrážka [-] (46. M. Vanc [-] ) , L. Nový [-] , A. Demeter [-] (87. J. Flachs [-] ) , V. Lisý [-] , L. Maxa [-] (72. J. Treml [-] )

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Sigmund [-] (57. J. Motl [-] ) , M. Kostka [-] (46. M. Souhrada [-] ) , T. Janoch [-] - J. Brabec [-] , D. Bálek [-] (46. M. Kynkor [-] ) , O. Kagui [-] , P. Kotrba [-] (69. T. Hnídek [-] ) , L. Bálek [-] - J. Chylík [-] (69. P. Sládek [-] ) - M. Kynkor [-]

ŽK: 81. V. Suchý , 83. J. Mudra , 87. J. Flachs - 27. M. Kostka , 83. J. Brabec . ČK: 25. M. Provod .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POPELKA Petr - JAKL Tomáš, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petřín je silný tým a Katovičtí z Pleňského předměstí body neodvezou.