Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov na své půdě bodoval proti Katovicím


Branky


20

S největší pravděpodobností nejzajímavější utkání kola proti sobě postavilo Český Krumlov a Katovice, tedy souboj patnáctého s třináctým. Papírové předpoklady bychom ale mohli hodit za hlavu. Z výsledku se totiž radoval právě patnáctý tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tri branky do půle

První poločas nadělil divákům poměrně dost akce, a tři branky, z nichž dvě mohli dělat radost právě domácím fandům. Skóre otevřel již v osmnácté minutě Jan Matuška, který tak poprvé prověřil připravenost hlasivek místního fan clubu.


Jeho radost ale nevydrželo příliš dlouho. Hned ve čtyřiadvacáté minutě se o vyrovnání postaral Jakub Brabec, a byli jsme opět na začátku.


První poločas tak rozhodl Parakhnenko Artem Romanovyč, který svou brankou ve 37. minutě vrátil vedení na domácí stranu.

Drama druhé půle

I druhá půle by se dala nazvat poměrně dramatickou, a to zejména díky závěru utkání, ve kterém padly hned dvě branky, to bychom ale předbíhali. Skóre druhé půle totiž otevřel Ladislav Vávra, který se prosadil v 67. minutě utkání.


Od tohoto okamžiku se čekalo na onen dramatický závěr. Devadesátá minuta a nejdříve branka Toma Gelnara, ten zvýšil na 4:1, a následná korekce od Martina Souhrady, který upravil na konečných 4:2 z pohledu domácího týmu.


Celkově jsme tak viděli šest branek s velmi zajímavým průběhem



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
O. Polanský [-] - J. Kabele [-] , A. Parakhnenko [-] , J. Matuška [-] (87. T. Šindelář [-] ) , Z. Kuna [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , M. Švec [-] (67. M. Matušek [-] ) , R. Ryneš [-] (61. T. Gelnar [-] ) , O. Matuška [-] , L. Vávra [-] (87. M. Trapl [-] )

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - M. Kynkor [-] , J. Sigmund [-] , T. Hnídek [-] (46. M. Kostka [-] ) , T. Janoch [-] - J. Brabec [-] , D. Bálek [-] (77. P. Sládek [-] ) , M. Kynkor [-] , P. Kotrba [-] (73. O. Kagui [-] ) , L. Bálek [-] - J. Chylík [-] (60. M. Souhrada [-] )

ŽK: 57. L. Vávra , 70. R. Kolář , 90. Z. Kuna - 18. J. Chylík , 70. M. Kynkor , 83. J. Sigmund , 90. P. Sládek . ČK: 45. D. Trmal - 83. M. Kynkor .
Počet diváků: 176. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - ŽUREK Roman, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů