2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava porazila Chrást podruhé stejným výsledkem a zachraňuje se


Branky


1

Žákava opět vstřelila 2 góly a opět obrana v čele s gólmanem Vykoupilem udržela čisté konto. Chrrástu tak nezbývá než zkusit své štěstí v příští sezóně. Žákava si své místo v 1.A třídě uhájila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku zápasu to byli hosté, kdo více držel balón. Ostatně nic jiného mu také, vzhledem k výsledku prvního zápasu, nezbývalo. Z pár nakopnutých balónu ale nebylo nic, a tak si na gól museli příznivci obou celků počkat až do konce poločasu. Větší radost z něj měli určitě domácí. Prosadil se Nekola... ne však Tomáš, od které byste to čekali spíš, ale Stanislav, jehož úkolem na hřišti není góly dávat, ale zabraňovat jim. Hosté se chvíli před gólem Žákavy dostali do velké šance. Ta ale zůstala nevyužita. Již zmíněný vedoucí gól Stanislava Nekoly ze 44. minuty tak znamenal vedení domácích 1:0.

 

 

Chrást musel ve druhém poločase dotahovat tříbrankové manko. Hosté nic nezvdali a dostali se do dvou zajímavých příležitostí. Opět ale selhali v koncovce. Ke konci zápasu oběma týmům docházel dech a i s vědomím, že už de facto není o co hrát, hrál se poklidný fotbal. Toho ještě v závěru využil čerstvý Ivo Kašpar, který po individuální akci upravil na konečných 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Určitě nemohu říci, že to byl, jak zde tipoval redaktor, zápas “na pohodu”, ale většina zápasu měla stejný průběh. Soupeř více držel balon, ale jen na své polovině a po chvilkové kombinaci nakopl dlouhý míč dopředu. S tím si však dobře poradili naši obránci a gólman, kteří všechny tyto balony sbírali. My jsme měli do nějaké pěkné kombinace také daleko, většinou byl přechod dosti krkolomný, ale i přesto jsme si nějaké šance dokázali vytvořit. Jak se však stává zvykem, neproměnili jsme je. Naštěstí pro nás se na to už nevydržel koukat náš obránce Standa Nekola a musel nám ukázat, jak se dávají góly. Do zápasu se také projevilo počasí a konec sezony, protože s přibývajícími minutami oběma týmům už docházela šťáva. Nicméně, pokud bych měl zhodnotit baráž, tak i přes ne úplně přesvědčivý výkon jsme zaslouženě vyhráli oba zápasy a udrželi se v 1.A-třídě, kam si myslím i patříme. Soupeři děkuji za předvedený výkon a přeji mu do další sezóny hodně fotbalových úspěchů. Teď už se všichni těšíme na zasloužený odpočinek, ale ne moc dlouhý…za chvíli tu máme novou sezonu.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Soupeř na nás byl opět výborně připraven a od začátku utkání se nikam zbytečně nehrnul. My jsme sice více drželi balón, ale velmi dobře fungující obranu domácího týmu jsme jen obtížně překonávali. Ve 35. minutě jsme si vytvořili vyloženou šanci, která bohužel zůstala nevyužita. Naneštěstí pro nás se Žákava dokázala prosadit v samotném závěru prvního poločasu. Po přestávce jsme měli další dvě zajímavé příležitosti, ale ani jednu z nich jsme neproměnili. V závěru zápasu soupeř definitivně rozhodl gólem po samostatné akci. Odveta už nebyla tak pohledná jako první utkání, ale musím uznat, že Žákava prokázala v obou kláních větší zkušenosti a hrát v 1.A třídě si zcela jistě zaslouží.



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - M. Soukup [-] (67. R. Škala [-] ) , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (76. V. Bouda [-] ) , M. Soukup [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (85. Z. Plzák [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (67. I. Kašpar [-] ) , S. Nekola [-] , L. Drugda [-] (85. L. Mourek [-] )

FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - R. Pour [-] (85. V. Černý [-] ) , J. Vitouš [-] , A. Brýla [-] , J. Šuster [-] , M. Chládek [-] (67. P. Švajcr [-] ) , J. Špánek [-] (67. M. Bórik [-] ) , J. Král [-] , J. Kostifál [-] (31. Š. Fabián [-] ) , T. Rada [-] , D. Tupý [-]

ŽK: 61. D. Tupý .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Rubáš Jakub - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Žákava zvládne i domácí odvetu "na pohodu". Více branek bude tradičně padat na stranu odvrácenou od domácích fanoušků.