2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice odsoudily Jistebník k sestupu


Branky


8. L. Palko , 68. M. Krpec
17

Kozlovice potvrdily roli papírového favorita, když v domácím prostředí ovládly duel proti tápajícímu Jistebníku. Byť okleštěná sestava hostů statečně vzdorovala, musela se nakonec před soupeřem sklonit. Po další porážce ztratil Jistebník poslední naději, aby se v I.A třídě pro příští rok udržel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel brzy do vedení

Hosté přitom nezačali špatně a vstoupili do utkání aktivně. Nejzkušenější hráč na hřišti, hrající trenér Petr Moučka vypálil dalekonosný projektil na bránu a domácí brankář Nezhoda měl co dělat, aby jeho pokus vytěsnil konečky prstů na břevno. Z následného rohu si Jistebník vypracoval další nadějnou šanci, když Raška pohotovou hlavičkou opět nechal vyniknout Nezhodu. Nicméně do vedení šly domácí Kozlovice. Dudek podnikl výpad na soupeřovu polovinu, přihrál do běhu Palkovi, který zakončil své sólo pohotovou střelou pod brankáře Krayzela – 1:0. Tentýž hráč pak mohl přelobotat vyběhnuvšího Krayzela, ale do prostoru mezi tři tyče nezamířil. Veterán v bráně Jistebníku následně zlikvidoval pokusy Martina Krpce i Matějky. Po půlhodině hry dali o sobě vědět opět hosté, když Dub pelášil sám na bránu, ovšem na Nezhodu si ve finále nepřišel. Hrál se poměrně svižný fotbal, oba týmy kombinovaly a tlačily se do zakončení.

Kozlovice si vedení pohlídaly

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji domácí Kozlovice. Hned zkraje mohl střelou z voleje navýšit vedení Bednář, ale trefil pouze horní tyč brankové konstrukce. Notná dávka smůly stála při domácích i při dalších pokusech Matějky a Martina Krpce, kteří rovněž své pokusy namířili pouze do tyček. Domácí tým přebíral iniciativu na kopačky, neboť hostům začal docházet fyzický fond. Po hodině hry se marně pokoušel zakroutit míč k tyči Palko, jeho pokus mířil pouze do připravených rukavic nestárnoucího Krayzela. Uklidnění přinesla až další akce domácích, kdy Bednář zpoza vápna střílel do připraveného stopera, jenže balón se odrazil k nehlídanému Martinu Krpcovi, který prokázal instinkt gólového zabijáka – 2:0. Naděje hostů na bodový zisk tím vzaly definitivně za své. Navýšit rozdíl na tři branky mohl střídající Kabát, ale skórem hýbnout nedokázal. Totéž platilo i o pokusu Matějky, kterého uličkou za obranu vybízel k zakončení Lušovjan. Alespoň čestného úspěchu mohl dosáhnout v dalším úniku rychlonohý Dub, ale ani napodruhé nedokázal Nezhodu překonat. 



Ohlasy k zápasu


FC Kozlovice
Jakub Vašenda (hrající asistent trenéra): "Rozhodně to nebylo pro nás lehké utkání. Věděli jsme, že má Jistebník kvalitní hráče, kteří umí dobře zakombinovat. V prvním poločase s námi hosté sehráli vyrovnanou partii, v tom druhém už bylo vidět, že jim došly fyzické síly. Pro nás rozhodla o něco kvalitnější koncovka. Hodně nám pomohla rychlá branka v úvodu utkání, ale také skvělé zákroky našeho brankáře. Dlouho trvalo, než jsme vstřelili uklidňující druhou branku. Pak jsme si už zbytek zápasu pohlídali"




Sestavy


FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - P. Janás [-] , M. Lušovjan [-] , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] , M. Bednář [-] (75. D. Kabát [-] ) , M. Jarotek [-] (46. T. Skurka [-] ) , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] , L. Palko [-] (65. J. Kabát [-] ) , P. Piskoř [-] (58. J. Karban [-] )

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - L. Pietras [-] (63. P. Bláha [-] ) , J. Štandl [-] , M. Raška [-] - M. Vavroš [-] , D. Dub [-] , T. Pěchovič [-] , J. Rašek [-] - P. Moučka [-] , O. Jurček [-] , M. Pasker [-] (29. J. Holuša [-] ) -

ŽK: 45. P. Janás , 60. M. Lušovjan , 61. L. Palko - 46. L. Pietras .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HRŇA Petr - SEIDLER David, GROSSMANN Kevin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Marek Lišaník
Tip experta: výhra domácích

Bez jakéhokoliv přemýšlení dávám na výhru domácího týmu. Můj kamarád Honza Prudký to se svým týmem určitě zvládne. Kozlovice by si bez větších obtíží měly připsat povinné tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích