Kozlovice vyválčily v Lazcích cenný bod


Branky


38. Z. Pospěch (p.) , 42. R. Šimeček , 93. Z. Pospěch - 11. M. Krpec , 26. J. Kabát , 89. P. Krpec
15

Mokré Lazce doma ztratily body proti nováčkovi z Kozlovic, který je během úvodní půlhodinky dokonale zaskočil. Hosté vedli o dvě branky, ale své vedení neudrželi a ještě do poločasu o něj přišli. Závěr zápasu s sebou přinesl horor, který by nevymyslel ani ledajaký režisér filmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři góly

Lazce měly poněkud ospalý vstup do zápasu, když nechaly hostům z Kozlovic více prostoru tvořit hru a ti svou šanci chytli za pačesy. Od úvodních minut byl tým z Pobeskydí aktivnější, tlačil se dopředu, za což byl po zásluze záhy odměněn. Martin Krpec si pěkně narazil s Lušovjanem a ve finále obelstil i brankáře Minarčíka - 0:1. Zanedlouho mohl tentýž hráč navýšit skóre, ale jeho projektil mířil těsně nad. Nebezpečná byla i střela z otočky, kterou vyslal Dudek, ale i jemu scházely centimetry. Povedenou půlhodinku Kozlovic stvrdil Kabát z brejku, když ve finále chytře přeloboval domácího gólmana – 0:2. Až druhá inkasovaná branka probudila Lazce k větší aktivitě. Důrazná hra a následný dalekonosný projektil Galvase vystrašil brankáře Nezhodu, který s problémy vytěsnil pokus na tyč. Domácí kapitán posléze prodal zkušenosti, když si lišácky došel pro faul v šestnáctce. Následnou penaltu proměnil Pospěch – 1:2. Kozlovice ještě do přestávky přišly o tvrdě vypracovaný náskok. Galvas kopal roh a míč se svezl na nehlídaného Šimečka, který hlavou na zadní tyč vyrovnal - 2:2. 

 

Závěr utkání byl infarktový

Lazce si přenesly aktivitu i do druhé půle. Překlopit vedení na jejich stranu mohli Galvas a Moša, ovšem ani jeden si nepřišel na brankáře Nezhodu. Galvas měl pak podruhé v zápase smůlu, když jeho další povedená rána z dálky znovu rozezvučela břevno. Hostům už postupem času docházely fyzické. Jediné ohrožení tak nabízely standardky, kdy po jedné z nich zahrozil deset minut před koncem Martin Krpec z přímého kopu. Jeho střela letěla ovšem kousek vedle. Závěr utkání byl doslova hororový. Nejprve do dopustil fatální minely brankář Minarčík, když vyběhl až do půlly hřiště a ve snaze odkopnout promáchl míč. Pavel Krpec následně i přes bránění soupeře krásně zakroutil míč do šibenice – 2:3. Lazce to však nezabalily. Běžela už poslední minuta nastavení, když po rohu Galvase a skrumáži ve vápně zachránil domácím bod střelou k tyči Pospěch – 3:3. Zápas skončil spravedlivou remízou.   



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (útočník): "Vůbec jsme nezachytili úvod, byli jsme dost vlažní a mysleli si, že se soupeři porazí sami, což se nám dost vymstilo. Začali jsme pozdě hrát. Nicméně šance byly, ale měli jsme i dost smůly, dvakrát jsem trefil tyče brány. Pak v závěru zápasu hrubá chyba našeho gólmana, ale naštěstí jsme ještě vyrovnali. Bod za remízu bereme, ale moc nadšeni nejsme"

FC Kozlovice
Jakub Vašenda (asistent trenéra): "První půlhodina hry byla z naší strany dobře zahraná, vedli jsme o dvě branky. Ale pak jako by nám odešly síly a přestali jsme hrát. Dostali jsme zbytečný gól z hloupé penalty a přestala nám fungovat obrana. Druhá půle byla zpočátku vyrovnaná, ale pak nás Lazce zatlačily. Byli jsme kousek od překvapení, ale domácí dokázali, že mají kvalitní kádr a ještě vyrovnali. Myslím si, že remíza je pro oba týmy spravedlivá"



Počet diváků: 120. Rozhodčí: GODFRYD Jan - SKLÁŘ Jiří, KOVAŘIK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: David Zbořil
Tip experta: výhra domácích

Podle mě to bude vyrovnané utkání, ve kterém nakonec rozhodnou zkušenosti a Lazce překlopí vítězství na svou stranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích