0:1
(0:1)
35. J. Meidl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn vyloupil Milevsko. Rozhodla jediná penalta


Branky


35. J. Meidl (p.)
17

Po porážce 7-1 chtěli vzduchotechnici z Milevska potrápit doma Týn. Olympie má ale jednu z nejpevnějších obran v přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta Meidla

Jak domácí, tak ani hosté neměli v nedělním duelu příliš šancí vstřelit branku a zápas by tak mohl klidně skončit bezbrankovou remízou, jako v Protivíně. Čtyřicítka diváků ale byla svědkem branky ve 35. minutě, kdy sudí Novotný nařídil pokutový kop pro hosty. K němu se postavil Jan Meidl a ten s přehledem proměnil.

Domácí se snažili vyrovnat ve druhém poločasu, ale na pevnou obranu Olympie nevyzráli. Body tak zamířily autobusem do Týna. 



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Ondřej Jordán - asistent trenéra: Koncovka byla vyústěním zmaru. Porážka nás hrozně mrzí, protože v první půli jsme byli jasně lepší, měli jsme spoustu rohů a vytvořili si dost šancí. Bohužel jsme nic nedali a inkasovali z penalty po ruce. Asi byla, ale dneska je to hodně složité posuzovat, nikdo pořádně neví ani na nejvyšší úrovni, co ruka je a co ne. Určitě si to rozhodčí obhájí. Ve druhém poločase nám pak byla brána zase zakletá, dneska jsme měli dát minimálně tři góly a nedáme žádný. Kluci chtěli, bojovali a nic nevypustili, ale bohužel byla ta koncovka vyústěním zmaru. Nedá se nic dělat, život jde dál a za týden hrajeme další zápas, který budeme chtít vyhrát.




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
L. Lalák [-] - O. Souček [-] (82. T. Pich [-] ) , M. Málek [-] , O. Kosobud [-] , D. Petřík [-] , A. Kotrba [-] , J. Hadáček [-] , J. Marvan [-] , T. Vakoč [-] , R. Bártík [-] (72. M. Kálal [-] ) , V. Přibyl [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] , J. Hudeček [-] (74. M. Procházka [-] ) , M. Račák [-] , J. Brom [-] , R. Štos [-] (93. F. Hudeček [-] ) , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

ŽK: 28. M. Málek , 53. A. Kotrba , 84. J. Marvan - 71. V. Dobal , 73. L. Maxa , 84. J. Brom , 89. M. Šálený .
Hráči zápasu: J. Meidl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KRČÍN Jan, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas ve kterém budou šťastnější domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Bezstarostný zápas, tak by se to dalo nazvat. Oba soupeři dolů npůjdou, nahoru již též ne, takže si body rozdělí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza