Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:15

21.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín Plzeň na domácí půdě nekompromisní


Branky


15

Petřín Plzeň v jednadvacátém kole vyzval Horní Břízu. Na první pohled zřejmě nejjasnější utkání v nabídce se neslo přesně v tomto duchu. Domácí nepřipustili žádné drama, a hostující celek přejeli jednoznačně 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už v půli

První poločas nabídl hned ti branky, a všechny padly do sítě Horní Břízy, pro kterou tak v podstatě utkání skončilo. První branka přišla velice brzy po úvodním hvizdu. Ve třetí minutě se prosadil Václav Lisý, který tak zahájil domácí rychlopalby. Další dvě branky totiž padly velice rychle po sobě. Ve dvacáté minutě David Heller a o minutu později upravil na poločasových 3:0 Petr Zajíček.

Tato smrtonosná kombinace byla pro Horní Břízu neřešitelným problémem, a tak se do šaten odcházelo za velmi jednoznačného stavu.

Druhý poločas klidnější

Druhá polovina utkání se už nesla v o poznání klidnějším gardu co do počtu branek. V padesáté minutě se prosadil Aleš Demeter, který upravil už na 4:0, a dal domácím naprostou jistotu bodů. Od té doby byla hra poměrně uklidněná, jelikož šance na výhru byly jednoznačné.

Možná i z této uklidněnosti padla branka, která jen korigovala celý výsledek utkání. V 56. minutě se prosadil Vít Kocourek, který snížil na finálních 4:1 z pohledu domácí Plzně. Ta se aktuálně nachází v přímém souboji o čtvrté místo v tabulce. Její bodové konto je naprosto shodné s Příbramí- 33 bodů.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - P. Zajíček [-] (71. D. Tříska [-] ) , D. Vodrážka [-] , Z. Šimáně [-] (83. M. Vanc [-] ) , D. Heller [-] , J. Vodrážka [-] (71. J. Tětek [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] (83. D. Voves [-] ) , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] (83. M. Štefl [-] ) , P. Bednář [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] , A. Lavička [-] - J. Trojanec [-] , T. Do [-] (71. D. Reindl [-] ) , T. Koudele [-] , D. Šebek [-] (30. V. Tuka [-] ) , M. Čeliš [-] - J. Sedlecký [-] (71. M. Tvrdík [-] ) , M. Paukner [-] (46. J. Šmíd [-] ) , V. Kocourek [-] (78. V. Šimice [-] )

ŽK: 67. J. Kraček , 90. T. Koudele .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Talpáš Petr - HÁNYŠ Martin, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Filip Čapek
Tip experta: výhra domácích

To bude zřejmě nejjasnější zápas kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích