Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jako v Sarajevu. Domácí Soběslav deklasovala Příbram


Branky


15

Naprosto nekompromisní Bílou sobotu sledovalo bez mála dvě stovky diváků v Soběslavi. Domácí Spartak zde naprosto rozebral Příbram, která v tento sváteční den zastávala roli hostujícího celku. Průběh utkání byl naprosto jasný, a celkový výsledek připomínal spíš Baseball, než fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody v první půli

Soběslav se během první půle trefila hned čtyřikrát, a přichystala tak domácím fanouškům možnost oslavit hned tři svátky současně- Bílou sobotu, Mezinárodní den Romů a gólový svátek soběslavský. Teď ale přehledně. Skóre otevřel v sedmé minutě Dominik Dumbrovský, který tak celý střelecký svátek zahájil. Druhou branku přidal v jednadvacáté minutě Tadeáš Hájek. První poločas zakončil Aleš Kutner, který se trefil dvakrát v rozmezí čtyř minut.

Po první půli tak bylo skóre pro hostující Příbram poměrně kruté.

Závěrečná píšťalka jako vysvobození

Druhý poločas nabídl tři branky, a všechny padly do sítě hostujících. 67. minuta přinesla první branku pro Daniela Vaňka, v 85. minutě se trefil další z klanu Vaňků - Filip. Celé utkání ukončil svou druhou trefou v zápase tři minuty před koncem Filip Vaněk.

Soběslav tak i díky tomuto nekompromisnímu výsledku dále pronásleduje Lom, který vede tabulku. Příbram je čtvrtá s minimální ztrátou na třetí Katovice.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , J. Větrovský [-] (72. J. Pavlík [-] ) , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] (59. T. Mazouch [-] ) - A. Kutner [-] , V. Hoffmann [-] (72. D. Bříza [-] ) , D. Dumbrovský [-] (59. M. Hromada [-] ) , F. Vaněk [-] , P. Bouchal [-] - T. Hájek [-] (59. D. Vaněk [-] )

FK Příbram B
M. Harásek [-] (46. J. Štrbo [-] ) - . El [-] (68. T. Cipra [-] ) , A. Kareš [-] , J. Čihák [-] , R. Papst [-] (32. H. Gerža [-] ) , V. Nedavaška [-] (46. A. Strolený [-] ) , V. Hýsek [-] , F. Tilinger [-] (57. A. Lojín [-] ) , A. Popovič [-] , J. Kindlmann [-] , L. Krasniqi [-]

ŽK: 52. T. Hájek , 58. A. Kutner .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Tupý Petr - ŽUREK Roman, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Filip Čapek
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas, a takový bude i výsledek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích