0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o TOP 5 bez jasného vítěze


Branky


16

Devatenácté kolo Divize A proti sobě postavilo dva celky, které si bezesporu brousí zuby na přední příčky v tabulce. Pro ono utkání domácí Petřín Plzeň přivítal Komárov. Utkání přineslo mnoho šancí, týmy se ale body do tabulky rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle a výhoda domácích

Petřín Plzeň již od samého počátku utkání prokazoval výraznou aktivitu na hřišti, i díky tomu se z něj stal relativně dominantní tým. Tuto pomyslnou výhodu podpořilo několik šancí, které ale brankou neskončily. Druhým aspektem pak bylo vyloučení hostujícího Jana Mojdla, který stihl za 44 minut hry nasbírat dvě žluté karty- co se dělo dál je zřejmě zbytečné vysvětlovat.

Ani druhá půle nepřinesla rozuzlení

Výhoda domácího týmu co do počtu hráčů na hřišti se zdála, jako poměrně platná. Petřín si znovu tvořil několik gólových šancí, které ale znovu nedokázal proměnit. Tímto až zázračným způsobem vzdoroval hostující celek až do samotného konce utkání, kdy si oba týmy rozdělily body rovným dílem.

Komárov je po tomto utkání na pátém místě, a s Českým Krumlovem má shodně jedenatřicet bodů. Plzni se třiceti body náleží průběžné sedmé místo.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Jan Pleticha: Do zápasu jsme vstoupili relativně dobře. Vypracovali jsme si dvě, možná tři šance, ale bohužel jsme nedokázali vstřelit jediný gól, a to ani potom, co jsme hráli více než poločas proti 10. A když jsme ke konci zápasu neproměnili ani další dvě vyložené šance máme pouze bod, což je po průběhu zápasu málo.




Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - D. Vodrážka [-] , Z. Šimáně [-] (84. J. Havelka [-] ) , P. Zajíček [-] (46. M. Štefl [-] ) , M. Vanc [-] (70. J. Treml [-] ) , O. Vinkler [-] (70. D. Heller [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] , P. Bednář [-] (70. D. Tříska [-] )

FK Komárov
L. Altman [-] - P. Ženíšek [-] , D. Klimeš [-] , O. Lang [-] - M. Šíma [-] (64. T. Srp [-] ) , A. Vokáč [-] , M. Pužík [-] , V. Zítek [-] (70. V. Krejča [-] ) - K. Vajs [-] (74. L. Kaufman [-] ) , J. Mojdl [-] , A. Vokáč [-]

ŽK: 90. D. Vodrážka - 19. J. Mojdl , 91. L. Altman . ČK: 44. J. Mojdl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hányš Martin - JATI David, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že zápas bude velice vyrovnaný, ale 3 body zůstanou v Plzni, která potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích