Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité vítězství pro Slavoj v honbě za čtvrtým místem


Branky


18. T. Houška (p.) , 30. T. Houška , 58. T. Houška , 63. P. Kolář , 84. V. Hadrava - 11. M. Sadský , 65. J. Dvořák , 73. M. Sadský
10

V sobotu jsme na Budíně mohli vidět pohledný fotbal se spoustou branek, ze kterého odešli zaslouženě spokojenější domácí, kteří byli fotbalovější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek prvního dějství otočil dvěma góly Houška

Sobotní utkání rezervního týmu Žirovnice s Jiřicemi přineslo pohledný fotbal se spoustou branek. Hosté šli již v 11. minutě do vedení, když se na hranici ofsajdu dostal do úniku Sadský. Domácí několikrát zahrozili po kombinačních akcích, ale skóre srovnal z penalty žirovnický Houška. Tentýž hráč do konce prvního poločasu ještě jednou rozvlnil jiřickou síť. Ani akce hostů už brankou neskončily, jelikož zakončení ze střední vzdálenosti bylo buď příliš slabé, nebo mířilo do středu branky, a tak se do kabin šlo za stavu 2:1.

Domácí si dalšími třemi góly zajistili výhru

Od počátku druhého poločasu byla Žirovnice lepším týmem. V 53. minutě dostal druhou žlutou kartu jiřický Vincenc, který faulem na půli hřiště zastavil počínající brejk. Oslabení hostů využil opět Houška, který zkompletoval hattrick. V 63. minutě Kolář zvýšil už na 4:1 a zdálo se, že je rozhodnuto. Dva slepené góly hostů však utkání ještě Slavoji zkomplikovaly koncový stav. Na 4:2 ukázkově snižoval Dvořák z přímého kopu, později se prosadil opět Sadský. Stav 4:3 vydržel až do 84. minuty, kdy domácím vrátil klid na kopačky pátým gólem Hadrava. Zápas se pak už jen z pohledu domácích v klidu dohrál a Slavoj tak mohl slavit posun na čtvrté místo v tabulce. (některé informace doplněny z webu skjirice.wbs.cz)



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
F. Doležal [-] - V. Hadrava [-] , V. Ježek [-] (46. O. Kolář [-] ) , P. Rysl [-] , T. Severa [-] , D. Bednář [-] , T. Houška [-] (70. V. Rušil [-] ) , R. Podhradský [-] , P. Kolář [-] (70. V. Dufek [-] ) , J. Semotán [-] (46. S. Koudelka [-] ) , M. Drápal [-] (55. J. Metlička [-] )

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Novák [-] , J. Mihulka [-] , V. Křepinský [-] (63. J. Čermák [-] ) , R. Čepl [-] , T. Jiroušek [-] , J. Vincenc [-] , J. Dvořák [-] , M. Sadský [-] , P. Příhoda [-] , J. Řezáč [-]

ŽK: 40. P. Kolář , 71. T. Severa , 75. R. Podhradský - 30. P. Příhoda , 37. J. Vincenc . ČK: 53. J. Vincenc .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - KOLÁŘ Zdeněk (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Těžký zápas, ale věřím, že Žirovnice alespoň bod doma ubojuje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů