M. Kaman 17.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 15:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod pro oba týmy


Branky


9

Do nedělního utkání v Čejově nastoupil domácí tým proti rezervě Žirovnice. Obě mužstva v minulém kole prohrála, dnes si body rozdělila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice uhrála remízu

Do zápasu i přes marodku vlétli lépe domácí, kteří v 17. minutě vedli 1:0. Skóre individuální akcí otevřel Kaman, který z levé strany prošel do vápna a poslal míč přes tyč do branky. Domácí si v prvním dějství vytvořily šance, ale zakončit mezi tyče se jim už nepodařilo. Druhý poločas ovládli hosté. Čejov nestíhal omlazený žirovnický B-tým. Po odehraných dvaceti minutách druhé půle přišel gól na straně hostů. Balon si na půlící čáře převzal Kolář, který přehrál domácí obranu a srovnal stav na 1:1. Hosté tvořili na Čejov nátlak. Domácí se do posledních minut báli o výsledek, který nakonec skončil remízou. Oba mančafty se tak rozešli smírně, utkání skončilo bez vítěze.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - P. Mraček [-] , J. Hložek [-] , A. Apiján [-] (54. A. Romaniuk [-] ) , J. Rohovec [-] (77. O. Kulík [-] ) , O. Beneš [-] , M. Kaman [-] , M. Daňhel [-] , T. Doležal [-] , L. Moravec [-] , J. Žáček [-]

FC Slavoj Žirovnice B
Z. Kolář [-] - D. Bezchleba [-] (88. V. Dufek [-] ) , P. Kolář [-] , V. Cajz [-] , M. Drápal [-] , V. Hadrava [-] , O. Havlů [-] (45. V. Rušil [-] ) , V. Ježek [-] , S. Koudelka [-] , J. Metlička [-] , D. Bednář [-]

ŽK: 32. L. Moravec , 65. T. Doležal , 72. P. Mraček , 89. O. Kulík - 56. P. Kolář , 72. J. Metlička .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: CVEKL Jan - MARŠÍK Jaroslav (N), RYSL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dle mého názoru tento zápas nemá jasného favorita, ale Čejov je na domácím hřišti nepříjemným soupeřem, a proto věřím spíše ve výhru domácího celku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích