2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z napínavého zápasu si odváží 3 body Vochov


Branky


10

Mezi další střety 17. kola patřil zápas mezi Lhotou B a Vochovem. Z pozice tabulky se očekávalo, že zápas bude velmi napínavý a to se také potvrdilo. Jako vítěz z tohoto utkání vyšli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli měli našlápnuto k vítězství domácí

Hlavní arbitr Marek Kračmer odpískal začátek tohoto velmi napínavého střetu. Značně lépe do zápasu vstoupili domácí, které podporovalo neskutečných 120 fanoušků. Domácí byli lepší na míči a to se v 26. minutě vyplatilo Václavu Sulkovi, který poslal domácí do vedení 1:0. Domácím se hrálo rozhodně lépe a Jiří Eliášek v 42. minutě poslal svou střelou míč do branky hostů. Stav po prvním poločase byl tedy 2:0.

Vochov nečekaně obrátil stav utkání

Vypadalo to, že domácí si obhájí výhru, ale hosté jim to velmi zkazili. Nastoupili z daleko lepší energií a už v 56. minutě Jaroslav Rada snížil skóre na 2:1 a zatopil tak pod kotel svým spoluhráčům. O několik minut na to Jan Kovář vyrovnal skóre a zarazil tak domácí hráče. Ten samý muž, Jan Kovář, o pár minut později otočil skóre na 2:3 a poslal tak hosty do vedení. Aktivní hosté s energií dohráli toto utkání a podařilo se jim tak otočit skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: První poločas téměř bez chyby. Jednoznačně jsme se dostali do vedení 2:0. Bohužel v druhé půli se nám nepodařilo navázat na výkon v první půlce a soupeř zápas dokázal otočit.

SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Vzhledem k první půli, kdy by na nás nikdo nevsadil jsou tři body skvělé. Jsem rád, že se nám nakonec podařilo vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , M. Šindelka [-] (59. O. Kotrnoch [-] ) , V. Sulek [-] (31. J. Eliášek [-] ) , M. Kotrch [-] , J. Adlt [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] (46. V. Bartovanec [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Bečaver [-] , L. Nejdl [-] (79. F. Rohrer [-] )

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - J. Kovář [-] , J. Rada [-] , V. Vilímek [-] , Z. Hackr [-] , L. Honzátko [-] , V. Bezdička [-] , F. Šváb [-] (80. F. Rotariu [-] ) , T. Křen [-] , P. Vyleta [-] , M. Škoda [-]

ŽK: 90. J. Eliášek - 90. J. Kovář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRAČMER Marek - SKÁLA Jiří, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: remíza

Zde by mohla být jediná remíza kola.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích