2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ústrašíně se hrálo utkání dvou rozdílných poločasů


Branky


9

V 2. kole FC Ústrašín přivítal na svém hřišti SK Obrataň. Prvnímu poločasu dominovali obrataňští, když se o oba góly hostů postaral rychlonožka Patrik Fišer. Druhou půli naopak ovládli domácí, za které se prosadili Macháček a Mareš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrataň mohla rozhodnout zápas již v první polovině

Hosté po výhře v 1. kole nad Pacovem byli odhodláni přivést 3 body i z Ústrašína. Nikdo by se nedivil, kdyby po 45. minutě hosté vedli rozdílem pěti, šesti branek. Těm se ale nedařilo vyložené šance proměnit. Z rohových kopů, z velkého vápna nebo samostatných úniků. Obrataňské, jako obvykle, trápila nízká produktivita a tentokráte i domácí gólman Rohovec. Ve 12. minutě byla po rozhodnutí sudího nařízena penalta se kterou hosté nesouhlasili, jelikož se jim skluz obrataňského obránce zdál čistě zahraný. Avšak brankář Vilímek zneškodnil pokus domácího hráče, podobně jako v minulém utkání s Pacovem. Ve 20. minutě si před brankou domácích míč mezi sebou předali L. Vlach s D. Kudrnáčem, který se pokusil míč zavěsit do brány. Ten se odrazil od brankáře,  toho využil Fišer a tvrdou střelou poslal svůj tým do vedení. Ve 27. minutě se tato akce ve velkém vápně opakovala a Fišer opět skóroval. Následně se mohl po rohu Tomoviče prosadit Pavelec, jehož zakončení hlavou skončilo těsně vedle brány. Pak se ještě několikrát zaskvěl domácí gólman a udržel domácí v zápase.

Domácí v druhém poločase srovnali

Snížení na 1:2 zařídil na počátku druhého poločasu domácí hráč Macháček. Brance předcházelo nedorozumění hostujícího brankáře s krajním obráncem. O pár minut později už bylo vyrovnáno. Po zbytečné ztrátě na kraji hřiště, vyslal domácí Mareš dalekonosný pokus na branku Obrataně, který přeletěl brankaře a skončil pod břevnem jeho brány. Domácí, povzbuzeni dvěma brankami, působili lepším dojmem, naopak hostům docházely síly a nebyli tak nebezpeční jako v prvním poločase. V závěrečných minutách mohli překlopit vítězství na svou stranu oba týmy, ale nakonec se všichni museli spokojit s jedním bodem.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Šmíd [-] (89. T. Křech [-] ) , J. Kubík [-] , P. Seknička [-] (75. T. Jírů [-] ) , P. Mareš [-] , D. Macháček [-] , M. Kostka [-] (88. V. Nevšímal [-] ) , P. Nápravník [-] , M. Šoula [-] , D. Starý [-] , D. Bílý [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - O. Pražák [-] , M. Kudrnáč [-] (63. A. Pařil [-] ) , L. Vlach [-] (76. F. Hovorka [-] ) , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , R. Doležal [-] (81. M. Zamrzla [-] ) , P. Fišer [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 87. V. Nevšímal - 63. M. Kudrnáč , 87. P. Fišer .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOUZ Filip - MORAVA Jiří (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Obrataň letos nevypadá vůbec špatně. Z Ústrašína si odveze všechny body.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů