Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota jednoznačně potvrdila výhru na domácí půdě!


Branky


11

Dalším zápasem 21. kola byl střet mezi Lhotou B a Letnou. Tento zápas dopadl lépe pro domácí, kteří ho jasně ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli domácí

Hlavní rozhodčí Marek Kračmer odpískal start a mohlo se začít. Do utkání vstoupili jasně lépe domácí, kterým se podařilo už v 4. minutě skórovat. Konkrétně Josef Adlt svou dobře umístěnou střelou znervóznil hostující tým a poslal tak svou Lhotu do vedení 1:0. Lhotě se dařilo vytváření šancí a byli lepší na balónu. To se ale po 20 minutách hry lehce zhoršilo. Letná navázala krok s domácími a sladila tempo hry. Do konce půle ale žádná branka nepadla. První poločas skončil 1:0 pro domácí.

Lhota svou šachovou partii ukončila výhrou

Začala druhá půle a vše se dalo opět do pohybu. Hned ze začátku do druhé půle vstoupili lépe opět domácí. Jiří Eliášek v 46. minutě rychle skóroval a poslal tak Lhotu do vedení 2:0. Ten samý muž na to navázal v 58. minutě, kdy se mu povedlo zvýšit na 3:0 a velmi tak znervóznil hosty. Martin Šindelka v 63. minutě skóroval na 4:0 a prakticky rozhodl zápas. O všem bylo ale jasno ve chvíli, kdy Jiří Eliášek zkompletoval hattrick a ujistil tak domácím 3 body. Do konce půle se dařilo spíše hostům, kteří se snažili odčinit alespoň nějaké branky. Zápas ale skončil jednoznačnou výhrou domácích. V zápase padla 1 žlutá karta a na stadionu bylo 95 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas z naší strany měl oba stejné poločasy, kdy prvních 20 minut jsme soupeře přehrávali a vytvářeli si velké množství šancí a zbytek poločasu jsme bohužel lehce polevili. Každopádně dnešní vítězství bylo jednoznačně zasloužené.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná: Prozatím nemáme k dispozici ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - D. Fikerle [-] , M. Šindelka [-] , J. Eliášek [-] (77. Z. Mužík [-] ) , M. Kotrch [-] , J. Adlt [-] (46. D. Nguyen [-] ) , L. Novák [-] , J. Brož [-] (67. V. Bartovanec [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Bečaver [-] (33. T. Faiman [-] ) , L. Nejdl [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - T. Borkovec [-] , J. Diviš [-] (65. J. Trombik [-] ) , J. Metal [-] (71. J. Červenka [-] ) , D. Sýkora [-] , M. Rampa [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , P. Kraft [-] , M. Šampalík [-] , L. Zeman [-]

ŽK: 90. P. Dostal .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KRAČMER Marek - MIČAN Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Petr Domin
Tip experta: výhra hostů

Letná se bude chtít přiblížit k horním příčkám, vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů