2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý zápas skončil výhrou domácích


Branky


9

Zápas s vysokým tempem skončil výhrou domácích. I přes velký rozdíl v postavení v tabulce se tento zápas vyvíjel velmi napínavě. Druhý poločas ale rozhodnul!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně vysoké tempo hostů

Hlavní rozhodčí Marek Kračmer započal první dějství zápasu mezi Ledcemi a Chotíkovem B. Hosté začali s překvapivě vysokým tempem a vytvořili si několik zajímavých šancí. Šance ale zastavil brankář domácích Lukáš Ulč, který předváděl výborný výkon. S přibývajícími minutami se hra vyrovnala a po chybě hostujícího brankáře Luďka Šilhánka se kapitán Jan Mareš postaral o vedení.

Druhou polovinu ovládli domácí

Druhá polovina začala velmi zajímavou šancí hostů. Chotíkov zahrozil střelou, kterou domácí brankář vyrazil na tyč. Vyrovnání se tedy hosté nedočkali. Průběh druhého poločasu se ale výrazně přelil na stranu domácích. Chotíkovu se nedařilo kombinovat, a tak museli nakopávat míče na útočníky, kterým akci zastavili domácí stopeři. Chotíkov ve druhé půli inkasoval ještě jednu branku, kdy obrana nezachytila náběh Martina Hoffmanna, který udělal před brankářem dlouhou kličku a levou nohou poslal míč do prázdné branky. Zápas tedy skončil výhrou pro domácí 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Chotíkov byl důstojným soupeřem a pokud bude hrát v této sestavě dál, určitě bude pro každého soupeře těžkým protivníkem. Dále chci poděkovat rozhodčím, hlavně hlavnímu, který pískal kvalitně a s nadhledem.

FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, trenér: Bohužel nejsme spokojení s výsledkem, i když předvedená hra nebyla vůbec špatná a dalo se na ní dívat.



Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - M. Prachař [-] , T. Havránek [-] , A. Pašek [-] (77. K. Helma [-] ) , L. Kraček [-] , J. Mareš [-] (88. P. Toptej [-] ) , A. Pokorný [-] (73. V. Kabát [-] ) , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-] , T. Fiedler [-] , O. Tupý [-]

FC Chotíkov 1932 B
L. Šilhánek [-] - J. Huml [-] , V. Kratochvíl [-] (88. C. Dalakov [-] ) , A. Cirok [-] , L. Kaprál [-] (85. M. Ichnatoyla [-] ) , J. Benedikt [-] (65. V. Šubrt [-] ) , J. Kastl [-] , M. Rubáš [-] , J. Pechler [-] , Š. Kolesa [-] , P. Maruš [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAČMER Marek - NEŠPOR Petr, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: výhra domácích

I když domácím bude chybět Vinkler, věřím, že vyhrají Ledce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích