Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov zvládl utkání s Dívčicemi a je na prvním místě tabulky


Branky


9. J. Hlaváč , 38. P. Vávra (p.) , 51. V. Kopačka , 63. L. Burda , 72. L. Burda , 75. L. Pechoč - 41. J. Macháček , 70. V. Valenta
18

Hned druhé kolo III. třídy přineslo pikatní souboj mezi rezervou Lišova a Dívčicemi. Hosté toužili po první výhře v sezóně, domácí zase chtěli navázat na tři body z Týna. Bohužel pro hosty to byli právě domácí, kteří si v prvním poločase vytvářeli šanci za šancí a jen zázrakem se jim nepodařilo vstřelit víc jak dvě branky. Druhý poločas už patřil jasně lišovským – čtyři branky v síti Dívčic znamenaly výhru 6:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Duel mezi rezervou Lišova a Dívčicemi nabídl v první půli slušnou podívanou. Festival šancí odstartoval v páté minutě, kdy domácí Kopačka vracel míč ve vápně pod sebe a po teči jednoho z hostů skončil míč na břevně. Na opačné straně měl úvodní možnost Čuhaj, který vypálil prudce z dálky a Kotásek jeho ránu vytáhl konečky prstů nad břevno. Chvíli nato vybízel Zabilka ke skórování Novotného, ten ale na míč nedosáhl. Domácí hned obratem rozjeli protiakci, Jan Hlaváč dostal přesnou kolmici do vápna a ranou po zemi na zadní tyč otevřel skóre zápasu – 0:1. Hosté mohli odpovědět hned za minutu Šťastným, jeho pokus směřující k tyči ale brankář vyrazil. Ve dvacáté minutě byl Hlaváč v ještě o dost větší šanci, zblízka před brankou ale mířil nad. Lišov hrál aktivně a vytvářela si šanci za šancí. Ve 38. minutě byl ve vápně faulován Petr Vávra, hosté sice chvíli protestovali, ale nebylo jim to nic platné, sám faulovaný pokutový kop s přehledem proměnil - 2:0. Hosté měli několik slibných šancí, ale branku vstřelili až těsně před koncem poločasu, když se po rohovém kopu trefil přesně k tyči Josef Macháček. Poločas tedy skončil těsným vedením domácího týmu. 

Dívčice neměly ve druhém poločase šanci a zaslouženě prohrály

V úvodu druhé půle zahrozil jako první střídající Burda, jeho pokus ovšem Trčka schoval ve svém náručí. Tribuny se bavily fotbalem a domácí mužstvo je brzy opět rozradostnilo. V 51. minutě si naběhl na rohový kop střídající Václav Kopačka a tvrdou hlavičkou nedal dívčickému brankáři šanci - 3:1. Třináct minut po třetí brance vyrazil s míčem vpřed Burda, jeho tvrdou ránu vyrazil Trčka jen do strany, kde číhal nabíhající Lukáš Burda a prudkou ranou na bližší tyč zvýšil na 4:1. Útočné duo i nadále trápilo obranu Dívčic, ale paradoxně po chybě domácího brankáře a obránce přišel nepřímý volný kop, který krásnou střelou do šibenice proměnil Vladimír Valenta - 4:2. V 72. minutě domácí opět navýšili své skóre, když se podruhé v zápase trefil Lukáš Burda - 5:2. Útočník Lišova mohl přidat svou třetí trefu v utkání poté, co pádil zprava sám na branku, nakonec ale do jeho rány skočil obětavý obránce. Domácí to málem mrzelo, protože mohlo přijít snížení. Do centru z pravé strany se položil Šťasný, bohužel jeho branka nebyla pro offside uznána. Poslední branku domácích vstřelil po dalších chybě defenzivy Libor Pechoč. Závěrečné minuty patřily hostům, kteří vrhli všechny své zbytky sil do útoku, ale žádná další branka již nepadla. Lišov po parádním výkonu, hlavně ve druhé půli zvládl domácí utkání a i ze druhého kola III. třídy bere plný počet bodů – navíc jsou na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Hned od začátku zápasu jsme nezačali dobře a opět dostali rychlý gól. Byli jsme zalezlí a dlouho nás držel skvělý brankář Trčka. Domácí byli jednoznačně lepší, zejména ve druhé půli. Přišly góly po hloupých chybách, vzadu jsme prohráli snad každý souboj. Obrovská rána pro nás, musíme se z toho vzpamatovat. Dostali jsme pořádnou lekci a domácím gratulujeme. Příště musíme hrát úplně jinak nebo se opět se zlou potážeme.



Sestavy


SK Lišov B/Štěpánovice
V. Kotásek [-] - L. Burda [-] , L. Pechoč [-] , P. Vávra [-] , P. Martinec [-] , D. Martínek [-] , A. Jeroušek [-] , M. Faktor [-] , V. Kopačka [-] , M. Zabilka [-] , M. Novotný [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] , V. David [-] , J. Špán [-] , L. Waldhauser [-] - J. Valenta [-] , V. Valenta [-] , P. Semrád [-] , V. Strnad [-] - M. Čuhaj [-]

Hráči zápasu: V. Kopačka , L. Burda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - FIKTUS Miroslav (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Dívčice budou po minulé přestřelce pořád při chuti, přesto čekám dělení bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích