Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky těsně podlehly Zlivi


Branky


11

Na hřiště Žabovřesk přijel favorit ze Zlivi, která začala vyhrávat a dere se tabulkou vzhůru. Naopak Žabovřesky mají za sebou nepovedený podzim a oproti minulému roku se letos krčí ve spodu tabulky. V minulém utkání, ale vyhráli v Římově a chtěli na výhru navázat doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Hanousek

Utkání bylo od první minuty poznamenáno kvalitou trávníku, která bývá na konci podzimu již velkým problémem většiny mužstev. Důležité bylo, jako s tím obě mužstva dokážou poradit. Do utkání skvěle vstoupila hostující Zliv, která se hned ve 2. minutě dostala do vedení. Z přímého kopu se štěstím prosadil kanonýr Radek Hanousek. Vedení vydrželo jen chvíli, když propadla zlivská obrana a Kudláček vyrovnal na 1:1. Po divokém úvodu se hra uklidnila a Zliv pomalu převzala otěže zápasu. Po zbytek poločasu měla tlak, ale neproměňovala své příležitosti. Ve 42. minutě si naběhl na centr Tomáš Kučera a po zmatkách v žabovřeské obraně jen doťukl míč do branky. Do šaten se šlo za příznivého stavu pro hosty 1:2.

V druhé polovině branka nepadla

Po první půlce dostal trávník zabrat, a proto se v druhé polovině proměnilo utkání v ještě více soubojové. Hra po zemi byla složitá, a tak se domácí snažili zaměstnávat zlivskou obranu především vysokými balóny. Zlivská obrana všechny pokusy zdárně zneškodnila a sama se dostávala do brejků. Dvakrát šel sám na branku Hanousek, ale na složitém terénu ho míč vždy neposlouchal tak, jak by potřeboval a své šance neproměnil. Hosté nakonec uhlídali hubené vítězství a z hřiště Žabovřesk si odvezli všechny body.  



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Schacherl [-] , T. Hála [-] , V. Hrabčák [-] , D. Lukač [-] - P. Požárek [-] , J. Horský [-] , J. Pilný [-] , D. Ryneš [-] - M. Kudláček [-] , P. Novák [-]

SK Zliv
F. Hanzal [-] - J. Hrdlička [-] , V. Suchý [-] , M. Viktora [-] , J. Trnka [-] - M. Fürst [-] , O. Bukovský [-] , S. Uchytil [-] - R. Hanousek [-] , T. Kučera [-] - P. Boubal [-]

ŽK: 7. M. Kudláček , 42. P. Schacherl - 60. S. Uchytil , 80. P. Boubal , 83. M. Viktora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POJAR Pavel - ŠTANDA Rudolf (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů