1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv remizovala s Loko B


Branky


27

Loko B zavítalo na hřiště Zlivi, kde se chtěla pokusit přerušit zlivskou vítěznou sérii. I přes povedený vstup se dalo očekávat vítězství domácích, kteří zatím neztratili ani bod a v minulém kole zdolaly Borovany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině gól nepadl

Od počátku zápasu bylo zřejmé, kdo bude v zápase favoritem a brzy se to začalo projevovat. Bohužel pro domácí, bylo největším nepřítelem v zápase, spalování šancí. V prvním poločase měl největší příležitosti Zlivi kanonýr Hanousek, ale zamířil nepřesně nebo zasáhl hostující brankář Kuruc. V prvním poločase, i díky notné dávce štěstí hostujících, diváci branku neviděli a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Fošum zaskočil domácí

V druhé polovině dostáli domácí svého jména a po krásné akci se dostali do vedení. Po centru Uchytila zakončil halfvolejem Radek Hanousek a hostující brankář byl na jeho střelu krátký. Domácí se dostali do vedení, ale na klidu nim to nepřidalo. Další velké šance zahodili Fürst a Hanousek. Svůj cíl nenašli ani hlavičky Kučery a Vlčka. Loko B se celý zápas bránilo a do šancí se dostávalo jen ojediněle. V 77. minutě přišla povedená akce hostů, kdy Robert Fošum propálil změť těl a trefil se přesně k tyči. Hosté dali domácím lekci z efektivity a rozesmutnili přítomné fanoušky. Zliv přesto mohla slavit vítězství. V závěrečném závaru a snaze převrátit skóre na svou stranu nastřelili tyč domácí Hanousek a Kučera. Žádná další střela se neujala, a tak hosté uhráli na horké půdě cenný bod.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Tentokrát jsme zápas jednoduše nezvládli. Takovou převahu a množství šanci musí tým jako my proměnit v jasnou výhru, ale my jsme v koncovce selhali a pak stačila jedna chyba v defenzívě a hosté odvezli bod. Snad nás tahle zbytečná ztráta nebude později mrzet.




Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - M. Viktora [-] , J. Vlček [-] , V. Suchý [-] , J. Hrdlička [-] - P. Boubal [-] , O. Bukovský [-] , M. Fürst [-] , S. Uchytil [-] - R. Hanousek [-] , T. Kučera [-]

TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - R. Fošum [-] , M. Veselý [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , S. Smrž [-] , J. Petrou [-] , P. Fantyš [-] , P. Kříž [-] , J. Zýka [-] , J. Kuchař [-]

ŽK: 40. Z. Gregor , 82. J. Petrou .
Hráči zápasu: L. Kuruc , R. Fošum .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - FÜRST Václav (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Tomášek

Expert: Petr Chroustovský
Tip experta: výhra domácích

Zliv je favoritem soutěže, a ačkoliv Loko B také disponuje silnou sestavou, pokud hráči Zlivi nepodlehnou mediálnímu tlaku, tak duel s přehledem zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích