Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv si poradila s nebezpečným Jankovem B


Branky


13

Zliv navázala na minulou sezónu opět vítězstvím. Na horké půdě Jankova B sice prohrávala, ale dokázala utkání otočit a zvítězit 1:3. Dvakrát se prosadil kanonýr Hanousek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): V Jankově jsme se museli vypořádat se dvěma velkými absencemi, Karel Jindrle odešel do Čtyřech Dvorů a chyběl ještě Matěj Fürst. Než jsme se v nezvyklé sestavě zformovali, mladí domácí na nás vletěli a měli jsme co dělat, aby to bylo pouze 1:0 pro Jankov. Naštěstí jsme stihli do poločasu vyrovnat a změny v sestavě pak přinesly obrat ve hře. Ve druhé půli už jsme byli jasně lepší, dali jsme 2 góly a odvezli si 3 body. Každopádně pokud by jankovské béčko hrálo jako v sobotu, bude s nimi mít problémy každý.



Sestavy


SK Jankov B
M. Mádl [-] - T. Cícha [-] , M. Řezníček [-] , A. Pšenička [-] , A. Píša [-] - M. Kocian [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , T. Hüttner [-] , P. Stráda [-] , J. Vokurka [-] -

SK Zliv
J. Remta [-] - J. Trnka [-] , J. Vlček [-] , V. Suchý [-] , M. Viktora [-] - O. Fürst [-] , P. Boubal [-] , O. Bukovský [-] , J. Hrdlička [-] - T. Kučera [-] , R. Hanousek [-]

Hráči zápasu: R. Hanousek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - GRANEC Robert, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů