Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 14:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré Lazce přivezly tři body z Albrechtic


Branky


16

Mokré Lazce zajížděly na půdu do Města Albrechtic i se svou posilou Zbyňkem Pospěchem, který v úvodu sezóny ještě válčil za albrechtické barvy. Sám hráč se nakonec podílel na pokoření svého bývalého týmu a přispěl k výhře dvěma brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce předvedly excelentní nástup do zápasu

Hosté měli naprosto snový vstup do utkání a své soupeře dokonale zaskočili. Hned zkraje zápasu zahrával Galvas rohový kop, hlavičku Pospěcha dokázal gólman Vidlička ještě vyrazil, ale na dorážku Exnera už byl krátký – 0:1. Ihned vzápětí si domácí Mlčoušek vstřelil vlastní branku, i když pod tou se do značné míry podepsala chyba Vidličky, kterému míč proklouzl pod kopačkou – 0:2. Netrvalo dlouho a Moša vykouzlil přesný pás za obranu a duo Galvas s Pospěchem si to pádilo samo na brankáře, mezihru zakončil Pospěch snadnou trefou do prázdné brány – 0:3. Po necelé půlhodině to už bylo o čtyři branky, když exligista Pospěch si naběhl na míč za obranu a povedeným lobem překonal Vidličku – 0:4. Domácí Albrechtice dokázaly snížit do poločasu po brance Kováče – 1:4. 

 

Oba týmy přidaly po jedné brance

Domácí tým se po přestávce herně zlepšil a svým soupeřům vyrovnal, i když mohlo za to i jisté uspokojení samotných Lazců z nabytého vedení. Menší tlak Albrechtic dokázal Kováč přetavit ve svou druhou branku v zápase, když dokázal obrat hosty o balón a svou akci dotáhnout do zdárného konce. Lazce reklamovaly, že míč už byl v zámezí, ale na své tvrzení si nepřišly, branka byla uznána. Rozhozené a emocemi rozvášněné hosty pak mohl uklidnit Galvas, ale svůj střelecký pokus nedokázal usměrnit mezi tyče. Definitivní pojistku tak přinesla až akce ze závěru utkání, kdy Exner pláchl po pravé straně a přesným centrem našel hlavu Lomozníka, který pečetil skóre na konečných 2:5. Lazce si tak připsaly další výhru a dostaly se na dostřel vedoucím týmům soutěže.



Sestavy


FK Město Albrechtice
R. Vidlička [-] (22. D. Kmínek [-] ) - M. Kováč [-] , A. Klepáček [-] , R. Peterka [-] , J. Hrabovský [-] , N. Tipoas [-] , R. Boček [-] , J. Mlčoušek [-] , R. Pavlíček [-] , M. Machalický [-] , M. Novák [-] (46. P. Tarabík [-] )

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] (28. M. Číp [-] ) , P. Galvas [-] (70. K. Lomozník [-] ) , D. Moša [-] , T. Kosňovský [-] , P. Wojnar [-] , R. Šimeček [-] , M. Židek [-] , J. Garba [-] , Z. Říman [-] , D. Exner [-]

ŽK: 38. J. Hrabovský , 67. M. Machalický - 20. D. Exner , 23. Z. Pospěch , 49. P. Galvas , 52. Z. Říman , 72. D. Moša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEVINGER Milan - TABÁŠEK Kamil, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Petr Kozelek
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k tomu, že Albrechticím odešel Pospěch a právě do mužstva Mokrých Lazců, tak si dovolím favorizovat hosty. Albrechtice zatím ani nepředvádějí nějak oslnivé výkony, před sezónou jsem je přitom řadil mezi černé koně soutěže. Zde ale věřím Lazcům.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza