2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov doma přetlačil Blovice


Branky


15. B. Mayer , 26. M. Denk - 24. L. Krásný
16

Do Strážova v druhém kole zavítaly Blovice a od prvních minut se na hřišti odehrávala vyrovnaná bitva. Domácí lépe zvládli první poločas, když po brankách Mayera a Denka vedli 2-1. Po změně stran měly více ze hry Blovice, ale vyrovnávací branku se jim vstřelit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe domácí

Do zápasu vstoupily oba dva mančafty velmi aktivně a diváci určitě nelitovali, že na fotbal přišli. V 15. minutě po rychlé akci z levé strany našel krásný centr domácího Mayera a ten otevřel skóre utkání. Hosté nic nenechali náhodě a již o devět minut později bylo srovnáno na 1-1. Blovice zahrávaly rohový kop a dobře kopnutý centr si našel hostující útočník Krásný, který vstřelil gól hlavou. Tentokrát zareagovali rychle domácí, ve 26. minutě se po pěkné samostatné akci dostal skoro až k praporku Denk. Každý asi čekal, že bude centrovat míč do pokutévého území, ale Denk velmi chytře vystřelil z úhlu a překonal hostujícího gólmana. Blovice po inkasované brance zvýšily svoji aktivitu a několikrát se dostaly do nebezpečných pozicí, zuby si ale vylámaly na skvěle chytajícím brankáři domácích Presslovi. 

Hosté lepším týmem v druhé půlce

Blovice vstoupily do druhé půlky aktivněji a od začátku dobře kombinovaly, čímž si postupem času vytvářely stále nebezpečnější šance. Domácí několikrát opět zachránil Pressl, který měl v celém zápase plné rukavice práce. Fotbalisté Strážova působili trochu pasivně, spoléhali hlavně na brejky, ale rovněž se velmi dobře bránili. Hosté převzali iniciativu a tlačili se za vyrovnáním, jejich šance ale buď zlikvidovala domácí obrana nebo brankář. Strážov zdárně ubránil hubený gólový náskok a první domácí zápas zvládl v poměru 2-1. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Martin Štancl, trenér: Musím říct, že oba týmy předvedly velmi dobrý výkon, hra byla ve vysokém tempu, kombinace se dařila oběma stranám a kdo na zápas přišel, tak rozhodně nebyl zklamaný. První poločas byl hodně vyrovnaný, ale nám se podařilo vstřelit dvě branky a do kabin jsme šli za stavu 2-1. V druhé půli nás soupeř hodně tlačil a hnal se vyrovnáním, nicméně my jsme výsledek dokázali ubránit a po skvělém defenzivním výkonu bereme tři body.




Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Vališ [-] , D. Kološ [-] (90. D. Bouberle [-] ) , J. Michel [-] - M. Denk [-] , L. Soušek [-] , M. Chaluš [-] - J. Kalivoda [-] (78. R. Šteiner [-] ) , B. Mayer [-] (86. M. Plíhal [-] ) - O. Uruba [-] , J. Flodr [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , V. Šeba [-] (78. I. Ivanov [-] ) , A. Zdvořáček [-] , J. Parouz [-] - L. Krásný [-] , M. Heřman [-] , R. Rous [-] - J. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-] (54. M. Štětina [-] ) , J. Diviš [-] -

ŽK: 82. M. Denk , 90. L. Soušek - 71. J. Parouz , 76. J. Diviš .
Hráči zápasu: O. Pressl .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KRIPNER Karel - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Karel Kripner
Tip experta: remíza

Strážov jako nováček a navíc posílen dobrým výsledkem ze Svéradic, uhraje bod. Blovice jsou další tým, který se bude prát o čelo tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů