0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 10:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Planá se probrala a veze výhru z Dolního Dvořiště


Branky


23
Planá tak opustila poslední pozici.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Bohužel jsme opět ztratili. Chtěli jsme poslední domácí zápas na podzim zvládnout. Když to shrnu do jednoduchosti ,prostě zápas blbec kdy nám nešlo nic. Hosté bránili v deseti a tohle prostě my rádi nemáme. Teď jedeme do Vodňan. Tam nemáme co ztratit a můžeme překvapit. V hlavě ale mám, že nějaký bod tam vyválčíme.

SK Planá
Jan Pintér (trenér): Utkání se nám povedlo ve všech směrech, hráli jsme velmi dobře do obrany a byli nebezpeční směrem dopředu. nakonec jsme utkání mohli zvládnout i vyšším rozdílem. Šteyerovi dvakrát domácí vykopávali míč z prázdné brány, Jarda Lacko trefil tyčku. Domácí nás ke konci trošku zmáčkli a hrozili z dlouhých nákopů a následného důrazu, kdy také nastřelili tyč. Jinak si myslím, že jsme je moc do ničeho nepustili. Chtěl bych ocenit krásné hřiště, příjemné a přátelské prostředí s diváky i domácím realizačním týmem a výkon rozhodčího, který to podle mě odpískal velmi dobře! Domácí se mnou v tomhle souhlasit nebudou, protože u druhého gólu cítí křivdu, já si však myslím, že to bylo posouzeno správně, protože Míra Jirkal ten míč v ruce nedržel, náš Láca ho před nim ukopnul. Jsem velmi rád, že jsme po 6 kolech dokázali opět vyhrát, už jsme to skoro zapomněli.. Pochválit bych chtěl všechny kluky do jednoho, beze zbytku! Včetně náhradníků, kteří do utkání naskočili a celý zápas na lávce žili s týmem!



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - P. Pecha [-] , M. Tesař [-] , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] , M. Tesař [-] (6. D. Smolen [-] ) , P. Micák [-] , J. Krenauer [-] , J. Fořter [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (46. R. Tíchý [-] )

SK Planá
J. Hotový [-] - M. Cimerhanzl [-] , O. Hotový [-] , J. Szabó [-] , L. Pešek [-] - L. Motyka [-] , D. Kořínek [-] (90. M. Píchal [-] ) , J. Lacko [-] - P. Šteyer [-] (85. M. Tibitanzl [-] ) , L. Kitzler [-] (57. T. Plojhar [-] ) , J. Carda [-]

ŽK: 15. J. Fořter , 34. L. Doucha , 52. M. Urazil , 83. J. Kubík , 90. J. Krenauer - 41. L. Kitzler . ČK: 90. M. Urazil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Roman - VALEŠ Radek, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dvořiště vyhraje

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté si odvezou výhru.

Tip: výhra domácích

Dvořiště má mladý a kvalitní kádr. Proti družině klanu Pinterů se předvedou na plno a Planou přikovají na poslední příčku tabulky - tip 5:1