0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:15

8.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Tochovicích rozhodla jediná branka o třech bodech


Branky


24

V 8. kole Divize A zavítali při středočeském souboji do Tochovic hráči Hořovic. Ti se mohli před zápasem pyšnit jednou z nejlepších defenzív soutěže, ale také jednou z nejhoších ofenzív. A výsledek zápasu tak odpovídal předchozím výsledkům hořovického celku. Jedna jediná branka Martina Poláka z 66. minuty rozhodla o tom, že si hosté odvezli všechny tři body a posunuli se na průběžnou 4. příčku soutěže, se skórem 6:7 z osmi zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Jiří Mareš, kapitán: Do Tochovic jsme si jeli pro 3 body a nakonec to byl těžší zápas, než jsem čekal. První půli jsme měli ještě celkem pod kontrolou, snažili jsme se něco vymyslet a měli pár střel kolem vápna a pár centrů, ze kterých jsme se neprosadili. Soupeř zahrozil ze standardky a z brejku. Do druhé půle jsme vstoupili lehkovážně a bez pohybu, nedostupovali jsme hráče a byli jsme nedůrazní, z čehož vyplynuly i tři šance soupeře, kdy nás podržel brankář Bleha. Poté jsme se zase probrali a začali konečně hrát dopředu a v pohybu a vyhrávat souboje. Vytvořili jsme si čtyři šance, z nichž jednu jsme proměnili a jednou podle mě mohla být penalta v náš prospěch. I tak už jsme poslední minuty ubojovali a odvezli si všechny body.



Sestavy


SK Tochovice
O. Beran [-] - F. Mourek [-] (89. O. Matějka [-] ) , J. Čížek [-] , M. Kynkor [-] , P. Sirotek [-] , A. Pech [-] , M. Kynkor [-] , P. Jendruščák [-] , V. Janů [-] (52. P. Ivaník [-] ) , F. Hadáček [-] , D. Dušek [-]

SK Hořovice
O. Bleha [-] - T. Hlídek [-] , F. Čapek [-] (62. M. Kyncl [-] ) , O. Bělohlávek [-] (90. Š. Šíma [-] ) , J. Smetana [-] , M. Polák [-] (74. M. Veselý [-] ) , N. Wacker [-] (46. V. Zítek [-] ) , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , L. Vostárek [-]

ŽK: 69. M. Kynkor - 31. M. Kuška , 50. M. Polák , 77. L. Vostárek . ČK: 86. M. Kuška .
Hráči zápasu: O. Bleha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PATÁK Michal - KŘÍŽ Lukáš, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích