E. Antwi 44.
J. Lukavský 66. (vl.)
J. Zeronik 68.
J. Štěpánek 94. (p.)
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 10:00

8.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram potvrdila roli favorita a na svém hřišti srazila Komárov


Branky


44. E. Antwi , 66. J. Lukavský (vl.) , 68. J. Zeronik , 94. J. Štěpánek (p.)
24

Komárov na druholigovém stadionu dlouho vzdoroval, branku obdržel až těsně před přestávkou. Ve druhé půli ale musel rezignovat a domácí zvýšili vedení na celkový čtyřbrankový rozdíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zápasu padla před 128 přítomnými diváky až ve 44. minutě, kdy si na rohový kop Emmanuela Anih naskočil nezachycený Emmanuel Antwi. Do šaten se tak odcházelo za jednobrankového vedení domácího celku.

 

Ve druhé půli už to bylo na góly zajímavější. Po rohovém kopu Emmanuela Aniha si nešťastně v 66. minutě srazil míč do vlastní sítě Jakub Lukavský a o dvě minuty později zrazil komárovský celek na kolena po rychlém protiútoku Jakub Zeronik. Závěrečnou tečku za výsledkem dal v poslední minutě zápasu z pokutového kopu Jakub Štěpánek a stanovil konečný výsledek na 4:0 pro svůj celek.



Ohlasy k zápasu



FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Čekalo nás béčko Příbrami, mladí kluci, rychlostně a technicky dobře vybavení. První poločas jsme celkem dobře bránili, bohužel jsme v poslední minutě první půle dostali branku z rohu. Příbramští mladíci hráli hlavně dopředu, vzadu nechávali okénka, které jsme ale i svojí nepřesností nedokázali využít. Když jsme ve druhém poločase dostali opět gól z rohu na 2:0, bylo jasné, že odjedeme bez bodu. Pak už se zápas víceméně dohrával. Soupeř vyhrál zaslouženě, jen je škoda, že zápas a lepší výsledek paradoxně rozhodly 2 rohové kopy, které se dají snadněji uhlídat, než rychlost a technická zdatnost některých příbramských hráčů.



Sestavy


FK Příbram B
M. Babka [-] - A. Kareš [-] , P. Švestka [-] , J. Zeronik [-] , E. Anih [-] , Š. Krameš [-] (88. L. Lisý [-] ) , V. Hýsek [-] , E. Antwi [-] , D. Vott [-] , D. Tříska [-] (64. J. Štěpánek [-] ) , J. Schindler [-]

FK Komárov
L. Míka [-] - O. Lang [-] (64. A. Peták [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] (54. M. Hlavatý [-] ) - D. Klimeš [-] , M. Pužík [-] , T. Srp [-] (54. J. Vaníček [-] ) , A. Vokáč [-] (64. K. Vajs [-] ) - J. Lukavský [-] , J. Mojdl [-] , A. Vokáč [-] -

ŽK: 32. Š. Krameš - 35. M. Pužík .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - JEŽEK Ondřej, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích