0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 14:00

8.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín byl o gól šťastnější, hodnotil po utkání domácí kapitán Mészáros


Branky


24

Na po deštích rozbitém trávníku v Klatovech se odehrála vyrovnaná bitva dvou tradičních divizních soupeřů, který nakonec rozhodla jediná branka. Ta padla krátce po hodině hry, když se po kombinaci dostal před domácího brankáře Jan Vodrážka a střelou na zadní tyč půl hodiny před koncem rozhodl o třech bodech pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Na těžkém terénu se podle předpokladů hrál bojovný zápas, vypracovali jsme si v každém poločase jednu šanci, soupeř byl více na balonu, ale bez větších šancí až na jednu ve druhém poločase, kterou využil a z naší strany už to byla pouze křeč a nedokázali jsme vyrovnat. Utkání by více slušela remíza, ale Petřín byl o gól šťastnější.

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Série v Klatovech bez výhry trvala snad asi 7 let... Navíc na zápas odjelo, stejně jako za Béčko, složení hráčů, které neodpovídalo předchozím zápasům. Plno kluků je nemocných, ať už například Covidem, nebo jinak, takže jsme to splácali jak to jen šlo. A potvrdilo se to, že máme kam sáhnout. Bavili jsme se s trenérem Klatov, že toto kdyby se stalo jim, tak možná ani nenastoupí. Jelo tedy všechno co mělo ruce a nohy a kluci to zvládli, i když se nám ve dvacáté minutě zranil stoper Vinkler. Jinak myslím, že zasloužená výhra, i když zápas nebyl špatný, kvalitu měl, ale na střely to bylo snad 1:0 pro nás. Oba týmy hrály dobře, ale střel na bránu moc nešlo.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] , Z. Krejčiřík [-] (61. M. Málek [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , A. Presl [-] , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Kohout [-] , J. Vodrážka [-] (80. J. Treml [-] ) , P. Bednář [-] , D. Heller [-] , P. Klich [-] , M. Provod [-] , P. Zajíček [-] , M. Vanc [-] (85. J. Veselý [-] ) , O. Vinkler [-] (21. L. Maxa [-] ) , J. Tětek [-] (80. M. Štefl [-] )

ŽK: 30. A. Prančl , 40. M. Mészáros , 40. M. Janda , 55. J. Brabec - 61. D. Heller , 64. P. Zajíček .
Hráči zápasu: P. Bednář .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - ŽUREK Roman, IZUGRAFOV Svjatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů