Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná poprvé na jaře ztratila


Branky


6

Souboj mezi druhou Letnou a devátou Košutkou musely rozhodovat až pokutové kopy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové vedení hostů

Favorit z Letné od začátku zápasu udával temp hry. Vytvářel si brankové příležitosti a nepouštěl domácí do hry. První branku utkání vstřelili zaslouženě aktivnější hosté, když se po zaváhání domácích obránců dostal k dorážce Skalského střely Petr Sýkora. Po vstřelené brance se hosté hnali za navýšením náskoku, svoje šance ale neproměňovali.

Impotence hostů v koncovce využil povedenou střelou k tyči Tomáš Krejčí ve 27. minutě. Hosté se po obdržené brance vybičovali k lepšímu výkonu a do přestávky, si zásluhou Tomáše Borkovce vzali vedení zpět na svoji stranu. Do kabin tedy odcházeli spokojenější hosté.

Penaltové hody ve druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupil oba celky velmi odhodlaně. Oba týmy chtěli vítězství, a tak se hrál spíše útočný fotbal. Domácí se dočkali, zhruba po hodině hry, vyrovnání, trefil se Jaroslav Blažejovský. O pět minut později, v 67. minutě se napodruhé prosadil z pokutového kopu Vít Skalský. O vyrovnání se opět postaral Jaroslav Blažejovský který, se také prosadil z nařízeného pokutového kopu.

Do konce základní hrací doby si již ani jeden tým nevypracoval žádnou gólovou příležitost. Musely tak rozhodovat penalty. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hráči domácího celku, berou tak cenné body proti favoritovi. Naopak Letná si připisuje první ztrátu na jaře.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: Hostující Letná, která bojuje o čelo tabulky přijela na Košutku jako favorit, už jen proto, že první dvě jarní kola vyhrála. Zápas začala aktivněji Letná, která se už po 5 minutách po uvolnění na levé straně útoku Vítkem Skalským a zaváháním Košutecké obrany s brankářem do vedení 1:0, kdy střelu Skalského dorazil do prázdné branky Sýkora. Letná stále tlačila a vytvářela si gólové šance, které bohužel ne a ne proměnit. A byli to domácí, kteří po ojedinělém útoku srovnali na 1:1, kdy se domácí hráč dostal přes dva hostující a střelou k tyči vyrovnal. Letná chuť neztrácela a stále bojovala. Odměnou jim byla druhá branka. Kdy z levé strany centr přelétl na osamoceného Borkovce, který si míč v klidu zpracoval a poslal hosty do vedení. Poločas 1:2. Po přestávce se hra vyrovnala a domácí skóre srovnali na 2:2 po hlavičce. Druhý poločas byl už vyrovnaný a šance byly na obou stranách. Hosté kopali pokutový kop po faulu na Skalského a sám faulovaný penaltu nadvakrát proměnil. Stejně tak dostali šanci pokutového kopu hosté a srovnali na 3:3. Následoval penaltový rozstřel, kde střelci Letné zaváhali a Košutka brala druhý bod. První poločas v režii hostů, kterým ve druhém poločase odešla chuť, hra se vyrovnala, přísná penalta ve hře a penaltový rozstřel znamenal ztrátu bodů v tabulce.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - V. Vránek [-] (46. X. Nguyen [-] ) , O. Ukhal [-] (46. J. Blažejovský [-] ) , L. Stupka [-] , L. Kovařík [-] , T. Krejčí [-] , V. Sirotek [-] (46. F. Bloch [-] ) , Z. Hladík [-] (59. R. Holý [-] ) , M. Langmajer [-] , J. Lhoták [-] , F. Fikar [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] (80. M. Smolák [-] ) , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , V. Skalský [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , J. Linda [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 66. M. Langmajer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KRAČMER Marek - MĚŘIČKA Vojtěch, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře