Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 15:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž vyloupila Staré Hobzí


Branky


18

Fotbalisté Stráže zvítězili v 19. kole Okresního přeboru na hřišti Starého Hobzí 3:2. Hosty poslal do vedení Mikuláštík, který se trefil po dvacáté v sezoně. Druhou trefu přidal Kalvas v závěru prvního poločasu. Třetí branku zápasu vstřelil Podsclan. Naději pro domácí vykřesal snižujícím gólem Bican. Poslední branku zápasu vstřelil domácí Veverka, na remízu ale Hobzí už nedosáhlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Do Hobzí strážští odcestovali ve dvanácti lidech, s tím, že trenér Vlastimil Čurda jako jediný na střídačce bude připraven nastoupit do hry jen v případě, že se někdo zraní. K čemuž naštěstí nedošlo, ale znamenalo to pro hosty odehrát celý zápas v jedenácti lidech bez střídání. Zápas jako takový se dá charakterizovat jako upracovaný, těžkopádný a spíše soubojový. I přes ne příliš pohledný fotbal se hosté dokázali prosadit ve 20. minutě, kdy přesně mířil Vlastimil Mikuláštík a splnil tím svou normu z posledních utkání – co zápas to gól - 0:1. Soupeř, který měl vysoký věkový průměr, pečlivě bránil a hrozil nákopy do brejkových situací. Ovšem ve 44. minutě slavila gól opět Stráž a to když si při rohovém kopu naběhl na přední tyč Jakub Kalvas a hlavou nekompromisně zavěsil do sítě domácích - 0:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Stráž si odváží všechny body z Hobzí

Do druhého poločasu šla Stráž s tím, že navýší náskok, zlomí tak soupeře a v klidu dohraje. Tomuto plánu ovšem nenapovídal průběh utkání. Nehrál se bůhvíjaký fotbal, ale i přes to se strážským podařilo navýšit skóre v 65. minutě zápasu. Trefil se Martin Podsclan, který se do sestavy vrátil po vynucené pauze kvůli svalovému zranění - 0:3. Místo uklidnění ovšem přišel pro hostující tým šok, protože de facto hned po rozehrání udělali strážští obránci hrubku, kterou na poslední chvíli hasil brankář Rychlý, ovšem za cenu faulu. A tak domácí zahrávali pokutový kop, který bezpečně proměnili. Jmenovitě Hynek Bican. 65. minuta – 1:3. Hráči Hobzí vycítili nervozitu na kopačkách Stráže a tak zjednodušili hru a nakopávanými míči hledali skulinky ve strážské obraně. Odměnou za snahu jim byla branka z rohového kopu, kdy se trefil hlavou Aleš Veverka a korigoval tím skóre v 76. minutě na 2:3. Strážští si do konce utkání ještě vytvořili několik šancí nebo nadějných standardních situací, ale kýženého efektu v podobě pojišťující vstřelené branky se nedočkali. A protože ani srdnatě bojující Hobzí již také nevsítilo branku, tak se stav na světelné tabuli zobrazující skóre již neměnil. 

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Nutno podotknout, že nás zápas nezastihl v příliš oslnivé formě. Ovšem je pozitivní, že takovýto zápas umíme dotáhnout do vítězného konce. Naopak je potřeba vyseknout poklonu týmu Hobzí, jak se s početnými absencemi vypořádalo a bojovným výkonem nám nic neulehčilo. Příští kolo hrajeme doma s Chlumem, který je tak trochu nevyzpytatelný, a tak nesmíme nic podcenit. Pokud chceme naplno bodovat.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - V. Zejda [-] , H. Bican [-] , J. Habr [-] , D. Fiedler [-] - D. Kolarčík [-] , A. Veverka [-] , Z. Fišer [-] , D. Malášek [-] - Z. Bican [-] , M. Habr [-] -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kalvas [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-] , V. Princ [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 72. Z. Bican - 65. P. Rychlý , 72. V. Mikuláštík .
Hráči zápasu: M. Podsclan , V. Mikuláštík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - KŘÍŽ Karel, JANÍČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hobzí v minulém kole pozlobilo vedoucí Slavonice, když inkasovalo gól až v 96´, v případě, že Hobzí naváže na svůj výkon a defenzivní styl, tak může Stráž potrápit. Tipuji remízu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů