5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly zničily pěti góly Popelín


Branky


24. O. Šrom , 45. E. Vohák , 48. J. Marsa , 55. O. Šrom , 88. M. Hladílek
18

Fotbalisté Novosedel porazili v utkání 17. kola Okresního přeboru vysokým rozdílem 5:0 Popelín. Dvakrát se prosadil Olřich Šrom, jenž otevřel skóre ve 24. minutě. Další trefy přidali krátce po změně stran Marsa se Šromem. Pátý hřebíček do popelínské rakve přidal těsně před koncem Hladílek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku zápasu měli navrch domácí fotbalisté. Napřed vyrazil hostující golman tvrdou ránu Voháka. V 25. minutě se další tvrdou ranou prezentoval Mazanec, kterou už golman neudržel a z dorážky skoroval Oldřich Šrom. Poté měl další velkou šanci znovu Šrom, ale hlavou minul těsně vedle tyče. Když už to vypadalo, že se do šaten půjde za stavu 1:0, tak si Evžen Vohák parádně narazil se Štěrbou a prvně jmenovaný střelou podél golmana poslal domácí do dvougolového vedení. Hned po přestávce našel Vohák z přímého kopu nabíhajícího Jakuba Marsu, který volejem zvýšil už na 3:0. V 55. minutě vystřelil Oldřich Šrom a jeho zblokovaná střela zapadla za záda bezmocného brankáře. Poslední gol zápasu vstřelil Martin Hladílek, který se proháčkoval obranou hostů včetně golmana a střelou do prázdné branky upravil skóre zápasu na 5:0.

Autor: Pavel Fryš

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Hned od začátku jsme měli převahu, kterou jsme přetavili ve dvougólové poločasové vedení a to ještě hosty podržel golman Kadlec, který minimálně ještě dva goly chytil. Třetím golem hned po přestávce jsme zápas zlomili a v klidu jsme ho dohráli. Hosté moc šancí neměli, ty největší měli paradoxně po dvou velkých chybách našeho golmana, které to ještě stačil napravit. Zápas se nám povedl a teď se těšíme na derby do St. Hlíny.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Marsa [-] , D. Kroupa [-] , J. Kypta [-] - J. Mazanec [-] , P. Kreim [-] , M. Hladílek [-] - O. Šrom [-] , P. Hrubý [-] , V. Štěrba [-] , E. Vohák [-]

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - T. Mach [-] , P. Neuber [-] , P. Pacholík [-] , D. Švarc [-] - A. Svoboda [-] , V. Snížek [-] , J. Snížek [-] , M. Pelej [-] - M. Zejda [-] , F. Koranda [-]

ŽK: 30. M. Pelej , 48. P. Pacholík , 77. M. Šindelář .
Hráči zápasu: D. Kroupa , P. Kreim , V. Štěrba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - BICEK Roman, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Popelín se na jaře poměrně daří, ale Novosedly i přes to doma zvítězí...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Josef Novák
Tip experta: výhra domácích

Když bude Vohák, tak domácí vyhrajou. Pro domácí je to nenahraditelný hráč a výkony Novosedel s ním a bez něj jsou jako den a noc.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Popelnice z Popelína uhrajte nějaký body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích