4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 13:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládly jasně Slavonice, Strmilov odjel s nepořízenou


Branky


15

Po patnácti kolech třetí Strmilov schytal v tomto kole tvrdý direkt na hřišti Slavonic. Domácí svého soupeře porazili vysoko 4:0, když se postupně prosadili Slabý, Jindrák a dvakrát Marhoun. Slavonice díky této výhře odskočily druhé Stráži narozdíl tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější domácí

Ve Slavonicích se hrál šlágr 16. kola mezi zmíněnými Slavonicemi, které vstupovali do utkání jako vedoucí celek soutěže, a jen o skóre třetím Strmilovem. Domácí Slavonice vstoupili do utkání váhavě, v prvních sekundách, po chybě, nechali soupeře zakončit, míč však do branky nezamířil. Domácím dělal problém terén, který byl po dešti a sněhu měkký a míč na trávníku rychle ztrácel rychlost. I přes lehce nervóznější začátek se domácí dostávali do tempa, drželi míč na svých kopačkách a v 9. minutě se zmocnil míče domácí stoper František Žampa, nahrál Pavlu Slabému a ten se nemýlil a otevřel skóre zápasu - 1:0. Dobrý začátek utkání umocnil kapitán Martin Jindrák, když za minutu, v 10. minutě, střelou pod břevno z 20 metrů, po přihrávce Petra Marhouna, vsítil druhou branku a stav tak byl 2:0. Hosté ze Strmilova se snažili s výsledkem něco udělat, ale naráželi na dobře organizovanou hru domácích a do vážnějších šancí se nedostávali, za to domácí spálili několik tutových šancí a první poločas tak skončil 2:0. 

Slavonice si upevnily první místo v tabulce

Druhý poločas začali lépe hosté, zjednodušili hru, v prvních deseti minutách hráli dlouhé nakopávané balóny za obranu, tlačili se do branky, všechny nákopy však domácí obrana vyřešila bez ztráty kytičky. Hosté dobře napadali rozehrávku domácích, ti pak chybovali a ztráceli míče. Domácí se po dvou povedených akcích uklidnili a začali si hrát zase svojí hru, byli silní na míči a soupeře tím nutili k faulům. V 65. se měnilo skóre, Petr Marhoun vstřelil po přihrávce Matouše Nikrmajera, levou nohou krásný gól z levého rohu pokutového území, brankář se po střele natahoval, ale střela byla dokonale umístěná a zapadnutí míče do sítě nešlo zabránit - 3:0. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Střídající David Drobilič, který v poločase nahradil na pravé straně obrany Martina Jahodu, přihrávkou přes celou šířku hřiště našel Petra Marhouna, který v 73. minutě, takřka identickou střelou jako v prvním případě zvyšoval na 4:0. Hosté byli jako opaření, slavoničtí mladíci hráli velmi fyzickou hru, byli rychlí, neúnavní a tlačili se do zakončení, často však byli zastaveni za cenu nedovoleného zákroku, nebo byli nepřesní v zakončení, Petr Marhoun měl ve druhém poločase po vstřelení své druhé branky minimálně tři příležitosti vstřelit hattrick, nepovedlo se. Slavonice dotáhli zbytek zápasu do vítězného konce a radovali se z výhry 4:0. Strmilov tak v hrané sezóně podruhé padl se Slavonicemi 4:0, bez vstřeleného gólu s celkovým skóre 8:0.

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (trenér): Zápas jsme nezačali nejlépe, dělal nám problém těžký terén, ale za krátkou chvíli jsme se dostali do hry a soupeře přehrávali. Dnes jsme hráli velice dobře v obraně, útočníky, zejména Hudce jsme nepustili do zakončení, Fán Žampa svými návratovými sprinty odvrátil vše, co se dalo, výborný výkon. Výborně nám zahrála záložní řada, kluci v záloze kralovali, duo Jindrák Nevrkla předvedlo skvělý výkon. Ale i přes výborné výkony jednotlivých řad jsme zbytečně ztráceli míče v rozehrávce a zpětné získání zpět nás stálo hodně sil, a co mě trápí ještě víc je to, že se na vstřelený gól hodně nadřeme, neproměňujeme loženky. Dále mě potěšilo, že všichni střídající hráči se začlenili do týmu a odehráli to výborně. V dnešním povedeném utkání musím vyzdvihnout dva výkony, kapitán Martin Jindrák ukázal co dovede, vstřelil gól, spoustu toho odpracoval, odběhal, nic nevypustil. Druhý výkon zápasu předvedl sniper Petr Marhoun, dostával se do šancí, pracoval, dva góly vstřelil a na jeden přihrál, tomuto výkonu chyběl jen hattrick. Zůstáváme nohama na zemi a příští sobotu v Kunžaku naviděnou.




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
V. Balík [-] - M. Nikrmajer [-] , M. Janák [-] , M. Jahoda [-] , R. Deutschar [-] , P. Slabý [-] , F. Žampa [-] , P. Marhoun [-] , M. Balík [-] , M. Jindrák [-] , J. Anděl [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - D. Hanzal [-] , M. Lehejček [-] - J. Kubíček [-] , M. Novák [-] , F. Procházka [-] - J. Hudec [-] - J. Dvořák [-] , L. Fojtů [-] , O. Nečeda [-] , T. Dohnal [-]

ŽK: 61. D. Nevrkla .
Hráči zápasu: P. Marhoun , M. Jindrák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - KŘÍŽ Karel, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zápas kola, souboj dvou týmů, které jen tak neprohrávají vyzní pro Slavonice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Bezpochyby šlágr kola, oba týmy mají formu a zároveň oba jsou kandidáti na vítězství v soutěži. Tento zápas je velice těžké tipovat, ale Slavonice využijí domácího prostředí a o jeden gol vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích